Gimdyti besiruošianti gydytoja pasiryžo pribloškiančiam poelgiui

Amanda Hess, amerikietė gydytoja iš Kentukio valstijos, prieš pat pagimdydama išgelbėjo kitos moters kūdikį, rašė independent.co.uk.

 Nėščia gydytoja nuskubėjo priimti naujagimio, o po to pagimdė pati.<br> 123rf.com
 Nėščia gydytoja nuskubėjo priimti naujagimio, o po to pagimdė pati.<br> 123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 12, 2017, 8:12 PM

Gydytoja gulėjo ligoninės palatoje ir ruošėsi artėjančiam gimdymui, kai nugirdo seselių pokalbį apie kitą nėščiąją. Šios moters gydytojas, turėjęs priimti kūdikį, išėjo, negalvodamas, jog gimdymas bus skubus. Tik po to seselės suprato, jog kūdikis jau tuoj ateis į šį pasaulį.

„Aš tiesiog apsivilkau kitą apsiaustą, kad prisidengčiau nugarą, šokau į batus ir nuskubėjau padėti gimdančiai moteriai“,—teigė gydytoja Amanda Hess.

Nėščioji atpažino gydytoją, nes, pasirodo, prieš kelias dienas pas ją atvyko reguliariai nėštumo apžiūrai. Gimdymas buvo sėkmingas ir pasaulį išvydo sveika mergaitė. 

„Jaučiuosi tokia laiminga, kad gydytoja buvo šalia, kad ji pasisiūlė suteikti pagalbą“,—džiaugsmu dalijosi moteris.

Priėmusi kūdikį, gydytoja ginekologė nuskubėjo gimdyti savo vaiko. Jai taip pat gimė mergaitė. Pranešama, jog dabar tiek abi moterys, tiek jų kūdikiai jaučiasi gerai.

„Galvojau, kad dirbsiu iki paskutinės nėštumo dienos, nes dar dieną prieš aš buvau iškviesta apžiūrėti vieną moterį. Tačiau tikrai nesitikėjau dirbti iki paskutinės akimirkos“,—juokavo gydytoja

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.