Nustebsite sužinoję, kokias traumas patyrė šie nelaimingieji švenčių metu

Šventinis periodas skirtas jaukiam ir džiaugsmingam laiko praleidimui kartu su šeima ir draugais. Tikriausiai blogiausias dalykas, su kuriuo dažnai žmonės susiduria per šventes – tai virškinimo sutrikimas, kilęs dėl persivalgymo, rašė dailymail.co.uk.

 Švenčių metu gali užklupti pačios netikėčiausios traumos ir susižalojimai.<br> 123rf.com nuotr.
 Švenčių metu gali užklupti pačios netikėčiausios traumos ir susižalojimai.<br> 123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 25, 2017, 12:48 PM

Tačiau kai kurių nelaimingųjų Kalėdos primena tam tikras scenas iš „Kvaišų šeimynėlės atostogos“ filmo. Taigi, apžvelkime keisčiausias traumas ir susižalojimus, kurie nutiko būtent švenčių metu.

1. Ketverių metų mergaitė į ausį įsidėjo metalinį varpelį, kad galėtų išgirsti kalėdinę dainą apie skambančius varpelius (angl. „Jingle Bells“).

2. 28 metų moteris, kabindama kalėdinius eglutės papuošimus paslydo ir nukritusi nuo baro kėdės susitrenkė ir patyrė makšties traumą.

3. Vyras, kuriam 36 metai, netyčia prarijo smeigtuką – kai kabino Kalėdų dekoracijas, pažiūrėjo į viršų ir nusičiaudėjo, o smeigtuką įkvėpė į burną.

4. Kitas keistas atvejis nutiko 64 metų moteriai, kai užsimetusi ant kojos maždaug 120 cm medinį Kalėdų senelį, ją susilaužė. 

5. Na, o 50 metų moteris, kuri stovėjo ir kabino Kalėdines lemputes, krisdama į medžio šakas, susitrenkė tiesiąją žarną, o tai sukėlė įplėšos atsiradimą. 

6. Galiausiai 66 metų vyriškis, kuriam buvo nustatytas girtumas tvirtino, kad dirbdamas namie staiga apsvaigo. Priežastis neįtikėtina: stipriai pučiantis vėjas jam susuko galvą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.