2018 metų sveikatos horoskopas: keliems ženklams svarbu ypač pasisaugoti

Atėjus Naujiesiems metams daugelis nori sužinoti, kokios karjeros galimybės ar romantiški nuotykiai jų laukia, tačiau už viską svarbiau – gera sveikata. Kiekvienas ženklas ir planeta atspindi tam tikras kūno dalis ir sveikatos būklę bei tai, kaip jie yra susiję su gimimo data, rašė indastro.com.

 Kiekvienas ženklas ir planeta atspindi tam tikras kūno dalis ir sveikatos būklę.<br> 123rf.com nuotr.
 Kiekvienas ženklas ir planeta atspindi tam tikras kūno dalis ir sveikatos būklę.<br> 123rf.com nuotr.
 Kiekvienas ženklas ir planeta atspindi tam tikras kūno dalis ir sveikatos būklę.<br> 123rf.com nuotr.
 Kiekvienas ženklas ir planeta atspindi tam tikras kūno dalis ir sveikatos būklę.<br> 123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 1, 2018, 9:49 AM, atnaujinta Jan 2, 2018, 1:18 PM

Be to, nedidelius svyravimus, kuriuos reguliariai jaučiate, apibrėžia dabartinė planetų tranzito padėtis. 2018-aisiais daugelis planetų keis išsidėstymą, formuodamos unikalias kombinacijas – 12 mėnulio ženklų sveikatos horoskopas atskleis, ko tikėtis ir kaip save apsaugoti ar išgydyti.

Avinas

Avinai 2018 metais jausis galintys kalnus nuversti. Visgi yra tikimybė nudegti, tad jie turėtų pasisaugoti, nepaisydami to, kad mylimi žmonės jais rūpinasi. Nuo sausio 17 iki kovo 7 dienos – tai laikotarpis, kai vertėtų pasisaugoti nuo susižeidimų ir karščiavimo. Metų pabaigoje yra tikimybė, jog kils problemų su antsvoriu, tačiau didžiąją laiko dalį Avinai džiaugsis gera sveikata, energija ir ištverme.

Jautis

Jaučiams 2018 metais gali prireikti dažniau lankytis pas dermatologą, kita vertus – nesiskųsite gera sveikata. Kovo mėnesį sveikatos būklė bus stabili, deja, rugpjūčio mėnesį padidės rizika kilti skrandžio sutrikimams. Taip pat yra kiek mažesnė tikimybė, jog susirgsite astma arba artritu. Todėl vertėtų imtis atsargumo priemonių iš anksto.

Dvyniai

Dvynių sveikatos būklė išliks svyruojanti visus metus, ypač pradžioje jie gali susidurti su odos, skrandžio ar neurologinėmis problemomis. Nuo kovo 3 iki gegužės 9 dienos reikėtų labiau saugoti kelius ir kojas. Nuo spalio 11 dienos iki metų galo Dvyniams gali tekti susidurti su skrandžio sutrikimais.

Vėžys

Po Vėžio ženklu gimusiųjų asmenų pažeidžiamiausia zona visus metus bus krūtinė. Saturno padėtis horoskope gali daryti poveikį reumatinėms ir ortopedinėms ligoms, todėl būkite atsargūs. Na, o nuotaikų pokyčiai gali tapti itin dažnas veiksnys, tad vertėtų išmokti išlikti ramiems ir kontroliuoti emocijas.

Liūtas

Liūto ženklo atstovams metų pradžioje sveikata gali kiek sutrikti ir atsirasti problemų, susijusių su akimis, skrandžiu ir oda. Širdies sveikata taip pat reikalaus daug dėmesio. Liūtams rekomenduojama vengti riebaus maisto, nes kitaip gali susidurti su nemaloniomis pasekmėmis. Be to, yra tikimybė, jog sumažės kalcio kiekis organizme. Taip pat nėščiosios šiais metais turėtų būti itin atsargios ir rūpintis savo sveikata.

Mergelė

Šio horoskopo ženklo sveikata kels kiek keblumų, bet birželį ir rugsėjį būklė pagerės. Tai puikus metas sergantiesiems išsigydyti lėtines ligas. Visgi būkite atsargūs nuo kovo mėnesio iki gegužės pirmosios savaitės, nes per šį laikotarpį gali kilti problemų intymiose zonose. Taip pat vertėtų pasisaugoti nuo egzemos, tuberkuliozės, skrandžio sutrikimų, kelių bei sąnarių traumų.

Svarstyklės

2018 metais Svarstyklėms gali kilti šlapimo takų sutrikimų, kurie sukels diskomfortą ir skausmą. Turėtumėte būti atsargūs su mityba ir kiek įmanoma vengti cukraus. Taip pat yra nemaža galimybė, jog žarnyne susidarys akmenys, todėl gerkite daug skysčių ir sveikata pagerės per kelis mėnesius.

Skorpionas

Skorpionų būklė išliks stabili, jie bus kupini jėgų ir ištvermės. Visgi mėnulio ženklas turės ir neigiamos įtakos tarpvietės ligoms. Taip pat saugokitės nuo apsinuodijimo ir kraujospūdžio didėjimo. Venkite aštraus maisto, bet į mitybą įtraukite daug skaidulų ir vidurius laisvinančių produktų, iškeiskite sėdimąjį gyvenimo būdą į aktyvų.

Šaulys

Šauliams gali tekti nuolat kovoti su virškinimo sutrikimais ir dermatologinėmis ligomis. Labai svarbu tinkamai prižiūrėti širdies sveikatą. Pradėkite gyventi aktyviau ir maitinkitės sveikiau. Teikite pirmenybę maistui, kuris ruošiamas namuose. Taip pat venkite ilgo stovėjimo, kad apsisaugotumėte nuo ligų, susijusių su apatine kūno dalimi.

Ožiaragis

Kelio skausmai ir dermatologinės ligos Ožiaragio ženklo atstovams gali tęstis ir 2018 metais. Nuo birželio iki rugpjūčio mėnesio pabaigos gali tekti susidurti su astma ar odos problemomis bei sutrikusiais pojūčiais. Ypač būkite atsargūs, jei turite antsvorio, pasistenkite atsikratyti nereikalingų kilogramų.

Vandenis

Iki spalio 11 dienos Jupiteris Vandenių sveikatai darys vien tik gerą įtaką. Tai sumažins kitų planetų neigiamą poveikį. Vis dėlto po šiuo ženklu gimę asmenys turės pasisaugoti skrandžio, odos, virškinimo, apsinuodijimo ir kraujospūdžio,  taip pat nuo rugpjūčio vidurio iki rugsėjo vidurio – blauzdikaulio raumens problemų. Artėjančiais metais Vandeniai jausis itin tingūs.

Žuvys

Iki spalio 11 dienos žuvims gali kilti keblumų su skrandžiu, kraujospūdžiu ir oda. Be to, turite užkirsti kelią nutukimui, bendram kūno silpnumui, nugaros skausmams ir klausos sutrikimui bei pasisaugoti vidurių šiltinės. Dar vertėtų pasitikrinti, ar netrūksta geležies, kalcio bei kitų

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.