Neišnešiotuką pagimdžiusi I.Prudnikovaitė: medikės kaip mamos

Kasmet Lietuvoje apie porą tūkstančių naujagimių į šį pasaulį ateina anksčiau laiko. Ar jie išgyvens, ar užaugs ir galės gyventi visavertį gyvenimą labai daug priklauso nuo žmonių, kurie pasitinka neišnešiotuką pirmieji – tai, aišku, medicinos personalas ir tėvai. Operos solistė Ieva Prudnikovaitė augina 4 metų dukrą Veroniką, kuri gimė 32 nėštumo savaitę ir svėrė 1 kilogramą 750 gramų.

Operos solistė Ieva Prudnikovaitė augina 4 metų dukrą Veroniką, kuri gimė 32 nėštumo savaitę ir svėrė 1 kilogramą 750 gramų.<br>M.Kulbio nuotr.
Operos solistė Ieva Prudnikovaitė augina 4 metų dukrą Veroniką, kuri gimė 32 nėštumo savaitę ir svėrė 1 kilogramą 750 gramų.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 24, 2016, 9:51 AM, atnaujinta May 31, 2017, 6:33 PM

Net ir šiandien, jau praėjus 4 metams, prisiminus visus patirtus išgyvenimus, Ieva susigraudina. Ne veltui neišnešiotukų mamos jau seniai palikusios Neišnešiotų naujagimių skyrių, ir šiandien susitikusios ten dirbančias medikes vadina jas MAMOMIS.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.