Gimdymas automobilių aikštelėje: labiausiai sukrėsti liko policininkai

Būsima mama buvo vos keletas žingsnių nuo įėjimo į ligoninę, bet jos kūdikis laukti nenorėjo – gimė tiesiog lauke. Prie durų įtaisyta vaizdo kamera užfiksavo, kaip automobilių aikštelėje gimusį mažylį pagauna akušerė.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 2, 2020, 7:54 AM

„The Miami Herald“ rašo, kad Susan Anderson jau jautė poreikį stumti, kai jos vyras vedė ją į „Natural Birthworks“ centrą Floridoje, JAV.

Tiesa, tikslo pasiekti porai nepavyko – įamžinta, kaip greitai akušerė Sandra Lovaina sugauna naujagimį ir paduoda mamai, o pati pridengia moterį vienkartiniu paklotu.

Andersonams gimė mergaitė ir jie ją pavadino Julia. Tai antrasis S.Anderson kūdikis.

Dar prieš pasiekiant ligoninę į priimamąjį paskambino būsimas tėtis, pasakęs, jog žmona jau nori stumti. Akušerė ją pasitiko iškart užsidėjusi pirštines ir tikėdamasi palydėti bent iki durų.

Situacija pasisuko kita linkme, kai gimdymas prasidėjo pačioje mašinų stovėjimo aikštelėje. Gimdyme dalyvavo ir pora policininkų, kurie išgirdę sąmyšį atėjo iš kitapus gatvės ir per atstumą stebėjo, kad viskas būtų gerai. 

Ligoninė įrašu dalijasi sulaukę mamos leidimo ir patikinę, jog visa šeima jaučiasi gerai, o daugiausiai streso patyrė policijos atstovai, kurie video atrodo gerokai sukrėsti.

Vaizdo įrašu persidalijo įvairiausios žiniasklaidos priemonės visame pasaulyje ir sulaukė šimtų tūkstančių peržiūrų. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.