Antrojo kūdikio besilaukianti dainininkė K. Rowland atvira: pastoti pavyko iš pirmo bandymo

Į penktąją dešimtį netrukus žengsianti JAV dainininkė ir aktorė Kelly Rowland (39 m.) su sutuoktiniu įžymybių vadybininku Timu Weatherspoonu (46 m.) laukiasi antrosios atžalos ir negali atsistebėti, kad jai pavyko pastoti vos apie tai pagalvojus.

Buvusios merginų grupės „Destiny’s Child“ narei K.Rowland didžiausia staigmena tapo tai, kad jai pavyko iš karto pastoti.<br> lrytas.lt koliažas
Buvusios merginų grupės „Destiny’s Child“ narei K.Rowland didžiausia staigmena tapo tai, kad jai pavyko iš karto pastoti.<br> lrytas.lt koliažas
Aktorė, televizijos žvaigždė, modelis, sportinių drabužių kūrėja K.Rowland socialiniuose tinkluose turi per 10 mln. sekėjų.<br>„Scanpix” nuotr.
Aktorė, televizijos žvaigždė, modelis, sportinių drabužių kūrėja K.Rowland socialiniuose tinkluose turi per 10 mln. sekėjų.<br>„Scanpix” nuotr.
2011-aisiais susitikusių ir prieš 6 metus susituokusių K.Rowland ir T.Weatherspoono sūnui Titanui lapkritį sueis šešeri.<br>„Instagram“ nuotr.
2011-aisiais susitikusių ir prieš 6 metus susituokusių K.Rowland ir T.Weatherspoono sūnui Titanui lapkritį sueis šešeri.<br>„Instagram“ nuotr.
Kai lieka namuose Los Anžele, Kelly pati veža sūnų į mokyklą.<br> „Instagram“ nuotr.
Kai lieka namuose Los Anžele, Kelly pati veža sūnų į mokyklą.<br> „Instagram“ nuotr.
Buvusios merginų grupės „Destiny’s Child“ narei K.Rowland didžiausia staigmena tapo tai, kad jai pavyko iš karto pastoti.<br> „Instagram“ nuotr.
Buvusios merginų grupės „Destiny’s Child“ narei K.Rowland didžiausia staigmena tapo tai, kad jai pavyko iš karto pastoti.<br> „Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

2020-10-27 19:24

Sutuoktiniai prisipažino kurį laiką svarstę apie šeimos pagausėjimą ir kaip tik prasidėjo koronaviruso plitimas.

Amžius nesutrukdė pastoti

„Pažiūrėkime, kas bus“, – prisiminė dainininkė K.Rowland tai, kaip su sutuoktiniu Timu nusprendė didinti šeimą. 2011-aisiais susitikusios ir prieš šešerius metus susituokusios poros pirmagimiui sūnui Titanui lapkritį sueis šešeri.

Buvusios merginų grupės „Destiny’s Child“ narei K.Rowland didžiausia staigmena tapo tai, kad jai pavyko iš karto pastoti. Tačiau kad ir kokia laiminga ji pasijuto, dvejojo, ar šią džiugią žinią jai vertėtų pranešti viešai.

Didžiausią baimę dalytis savo laime kelia aplinkybės – koronaviruso pandemija, kylantys rasiniai neramumai Jungtinėse Amerikos Valstijose ir slegianti ekonominė padėtis šalyje.

„Tačiau gal kaip tik dabar laikas priminti žmonėms, kad gyvenimas nesustoja, tad galiu susilaukti vaiko, kai į duris beldžiasi keturiasdešimtmetis. Rūpintis savimi man yra ypač svarbu“, – dainininkė ryžosi papasakoti apie laukimo būseną.

Tiesa, apie motinystės džiaugsmus ir vargus ji yra smulkiai išpasakojusi prieš trejus metus išleistoje savo knygoje „Whoa, Baby!“. Joje palietė tokias temas kaip šlapimo nelaikymas, depresija ir seksas po gimdymo.

Planuoja išleisti albumą

Tad daugiau nei 10 milijonų sekėjų „Instagram“ tinkle turinti K.Rowland ir šįkart paatviravo, kad, ko gero, jos gerbėjai dabar nusivils, nes jie pirmiausia norėjo sulaukti naujo albumo, bet gaus vaiką.

„Tad aš turiu padaryti taip, kad gerbėjai gautų abu“, – šypsojosi muzikos atlikėja ir dainų kūrėja, kuri prieš dešimtmetį kartu su didžėjumi Davidu Guetta yra koncertavusi Vilniuje.

Į pasaulio muzikos areną ji įžengė daugiau nei prieš du dešimtmečius kaip merginų grupės „Destiny’s Child“ narė kartu su savo vaikystės drauge Beyonce Knowles (39 m.).

Kai 2006 metais grupės merginos išsiskirstė, K.Rowland pradėjo solo karjerą ir pradėjo kurti dainas pati. Išleido keturis albumus, kurių naujausias „Talk a Good Game“ pasirodė 2013 metais.

Per tą laikotarpį ji išgarsėjo ir kaip aktorė, televizijos žvaigždė, modelis, sportinių drabužių kūrėja, ištekėjo ir tapo motina.

Rūpinasi sveika mityba

Prieš pat pandemiją ir nėštumą K.Rowland tvarkaraštis buvo perpildytas. O tomis dienomis, kai neturėdavo skristi į Sidnėjų, kur užėmė teisėjos kėdę australiškame muzikos realybės šou „The Voice“ (liet. „Balsas“), ji savo namuose Los Andžele pradėdavo dieną su avižų koše, pagardinta avietėmis, ispaninių šalavijų sėklomis ir sėmenimis.

Tada ji savo sūnų nuveždavo į mokyklą, o pati pusantros valandos skirdavo treniruotei su asmeniniu treneriu. Vieną dieną būdavo kardiotreniruotė, kitą – svorių kilnojimo, dar trečią – pratimai su gumomis.

Tačiau kasdien jau nuo pusės treniruotės dainininkei galvoje sukdavosi mintis apie užkandį. K.Rowland prisipažino, kad tokiomis akimirkomis ji svajoja apie sumuštinius. Pavyzdžiui, su kalakutiena, garstyčiomis, ryžiais, briuseliniais kopūstais, svogūnais ir šiek tiek avokado.

Po sporto, tempimo pratimų ir dušo namuose jos dienotvarkėje išsirikiuodavo krūvos įvairių susitikimų.

O labiausiai branginama dienos dalis prasidėdavo tuomet, kai padėdavo į šalį telefoną ir visiškai atsiduodavo sūnui. Tada prasidėdavo žaidimų laikas.

Po to – vakarienė. Dažniausiai vakare ant šeimos stalo ji patiekia daug baltymų turintį maistą, pavyzdžiui, vištienos arba žuvies patiekalus su daržovėmis bei sūriu ar krakmolingų angliavandenių turinčiu garnyru.

Tiesa, pastaruoju mėgaujasi tik jos vyras su sūnumi – ji po septintos valandos vakaro tokių angliavandenių jau nevartoja. Ir jei tenka po vakarienės ilgas valandas dirbti įrašų studijoje, ji stengiasi rinktis kuo sveikesnius užkandžius.

„Patikėkite manimi, būna dienų, kai labai sunku žiūrėti į riešutus, vaisius ir sėklas, kai kolegos kramsnoja gruzdintas bulvytes ir mėsainius, o po to vidurnaktį kerta saldžius vaflius. Kad ir kaip būtų, dėl tokios mitybos negalėčiau kokybiškai išsimiegoti“, – kalbėjo dainininkė.

Diagnozavo išsekimą

K.Rowland atidžiai klauso kūno siunčiamų ženklų, ypač kai jį reikia įkrauti. Per dieną ji išgeria 4 litrus vandens. Tai nėra lengva, mat pilve vis daugiau vietos užima augantis vaisius.

Tad teko sumažinti ir maisto porcijas, bet valgyti dažniau. Tiesa, valgiaraštyje atsirado daugiau liesesnių produktų, visai išnyko jautiena.

Pastaruoju metu kiek pasikeitė ir moters požiūris į kūną. Dainininkė prisipažino, kad prieš pat nėštumą ji buvo geriausios formos per visą savo ketvirtąją dešimtį.

Iš tiesų muzikiniame klipe „Coffee“, kuris pasirodė balandį, galima ryškiai matyti kiekvieną K.Rowland pilvo raumenį.

Tačiau nėštumo pradžioje gydytojas jai diagnozavo išsekimą ir patarė pirmąjį jo trimestrą praleisti lovoje. Tapo aišku, kad kūno ruošimas gimdymui atrodys kiek kitaip, nei prieš šešerius metus laukiantis pirmagimio. Tada ji plaukiojo, užsiėmė joga, bėgiojo ir vaikščiojo. Toks sportas jai padėjo lengviau pagimdyti – prireikė vos keturių stūmimų.

Atsižvelgiant į gydytojų rekomendacijas šį kartą dainininkės trenerio sudarytame treniruočių plane kol kas yra tik joga ir vaikščiojimas bei keli tempimo bei kvėpavimo pratimai.

Nepaisant planus jaukiančios pandemijos, kūdikio laukimas dainininkę nuteikia gerai. Jos mintyse – penktasis solo albumas. Naujausia jos daina „Coffee“ alsuoja seksualumu, tačiau į kitus kūrinius suguls ir neseniai išgyventa skaudi asmeninė patirtis – prieš dvejus metus ji susitiko su savo biologiniu tėvu, kurio nematė tris dešimtmečius.

„Aš vis dar sužinau tiek daug naujo apie save. Sakau, kad viskas yra gerai, tačiau iš tikrųjų yra dalykų, kuriuos iš tėvo būčiau norėjusi gauti anksčiau. Bet viskas vyksta labai natūraliai, o iš to kyla mano muzika“, – apie savo kūrybą sakė K.Rowland. Vis dėlto dainininkė pridūrė, kad šiuo etapu svarbiausia šeima, kuri netrukus padidės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.