Šių metų šimtasis kūdikis Kauno rajone įregistruotas ypatingu vardu

Kauno rajono savivaldybės Civilinės metrikacijos skyriuje užregistruotas 100-asis šiais metais naujagimis – Pijus Pikčiūnas. Sausio 19-ąją gimęs berniukas – Karmėlavoje gyvenančių Jūratės ir Antano pirmagimis.

Pastaraisiais metais Kauno rajono savivaldybėje daugėja jaunų šeimų, dalis jų persikelia čia gyventi ne tik iš Kauno miesto bet ir iš kitų savivaldybių.<br>„Unsplash“ nuotr.
Pastaraisiais metais Kauno rajono savivaldybėje daugėja jaunų šeimų, dalis jų persikelia čia gyventi ne tik iš Kauno miesto bet ir iš kitų savivaldybių.<br>„Unsplash“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-02-22 12:41

Mažyliui ir jo tėvams įteiktos tradicinės Kauno rajono savivaldybės dovanos: kūdikio kraitelis su būtiniausiais reikmenimis kūdikiui auginti ir knyga „Atrastas neatrastas Kauno rajonas“ su mero Valerijaus Makūno linkėjimais.

Berniuko vardas Pijus kilęs iš lotynų kalbos ir reiškia „pamaldus, dievobaimingas“, tad net dvylika Romos katalikų bažnyčios popiežių buvo pasivadinę šiuo vardu. 

Pastaraisiais metais Kauno rajono savivaldybėje daugėja jaunų šeimų, dalis jų persikelia čia gyventi ne tik iš Kauno miesto bet ir iš kitų savivaldybių. Registrų centro duomenimis, 2021 m. sausio 3 dieną Kauno rajone gyvenamąją vietą buvo deklaravęs 102 271 asmuo, arba 1 217 gyventojų daugiau nei prieš metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.