Identiškos dvynės pagimdė tą pačią dieną toje pačioje ligoninėje tos pačios lyties kūdikius

Sakoma, kad identiški dvyniai vienas su kitu yra susiję daugiau nei tik išvaizda ir genais. Identiškos dvynės Jill Justiniani ir Erin Cheplak tai įrodė kelių valandų skirtumu Kalifornijoje (JAV) pagimdžiusios sūnus – Oliverį ir Silą, rašo portalas insider.com.

Identiškos dvynės Jill Justiniani ir Erin Cheplak tai įrodė kelių valandų skirtumu Kalifornijoje (JAV) pagimdžiusios sūnus – Oliverį ir Silą.<br>123rf nuotr.
Identiškos dvynės Jill Justiniani ir Erin Cheplak tai įrodė kelių valandų skirtumu Kalifornijoje (JAV) pagimdžiusios sūnus – Oliverį ir Silą.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 29, 2022, 11:32 AM

Berniukai taip pat gimė su lygiai tokio pačio ūgio ir svorio – sverdamai 3,2 kg ir 50 cm.

„Dvynių projektai tęsiasi“, – laidai „Good Morning America“ teigė 30 metų E.Cheplak.

Ji už savo vyro ištekėjo per pandemiją nedidelės ceremonijos metu, o praėjusių metų rugpjūtį surengė didesnę šventę. Prieš ją jos sesuo Jill pranešė, kad su vyru laukiasi pirmagimio. Po savaitės, būdama medaus mėnesyje Maldyvuose, Erin sužinojo, kad taip pat laukiasi.

„Pasidariau nėštumo testą ir pamačiau dvi linijas. Galvoju, ar tai yra tai, ką galvoju ir paskambinau vaizdo skambučiu Jill, kuri tik patvirtino“, – prisimena E.Cheplak.

Jau nėštumo metu dvynių vyrai juokavo, kad vaikai galėtų gimti tą pačią dieną, bet J.Justiniana cezario pjūvis buvo suplanuotas gegužės 5-tą dieną, o Erin gimdymo data numatyta gegužės 15-tą. Viskas pasikeitė, kai Erin sąrėmiai prasidėjo dešimčia dienų anksčiau.

Moterys gimdė palatose viena priešais kitą ir buvo išleistos namo tuo pačiu metu.

„Dalis manęs galvojo: „Kokia tikimybė? Negaliu patikėti, kad tai vyksta“, bet taip pat buvo ramybės jausmas, nes atrodė, kad tai savaime suprantama. Mes esame tokios artimos ir neatskiriamos, jog kitaip ir būti negalėjo“, – sakė J.Justiniani.

Parengta pagal „Insider“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.