Šiuolaikiniai pientraukiai: mamos gali jais naudotis net ir gulėdamos

Žindymas ko gero yra pats svarbiausias procesas susilaukus vaikelio ir moterims kartais reikia papildomų priemonių pagalbos. Apie tai, kaip išsirinkti pientraukį pataria projekto „Kol aš laukiu tavęs“ veidas, akušerė Ieva Girdvainienė.

Dviejų etapų pientraukis „Expert 3D Pro“ gali išspręsti laktacijos problemas.<br>lrytas.lt koliažas
Dviejų etapų pientraukis „Expert 3D Pro“ gali išspręsti laktacijos problemas.<br>lrytas.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 17, 2022, 5:38 PM

Padeda ir po cezario pjūvio

Pientraukis „Lovi“ pristato inovatyvų pientraukį. Dviejų etapų pientraukis „Expert 3D Pro“ gali išspręsti laktacijos problemas.

„Tai puikus pagalbininkas – pientraukių bijoti nereikia, žinoma, prieš tai pasikonsultavus su žindymo specialistais, akušeriais ar jus prižiūrinčiu gydytoju“, – teigia medikė Ieva.

Pientraukis gali sumažinti spenelių skausmingumą, pilnas krūtis laktopiko metu ar mastitui. Taip pat greitai ir efektyviai skatina pieno gamybą po cezario pjūvio.

Šio pientraukio piltuvėlis ne tik traukia, bet ir spaudžia spenelį, visai taip, kaip žindantis kūdikis, todėl pienas teka natūraliai.

Labai patogu traukti pieną net ir po operacijos, nes konstrukcija neleidžia pienui pratekėti ir galima jį traukti net atsilošus. Pienas ištraukiamas dviem etapais. Iš pradžių krūtis stimuliuojama imituojant greitus žindančio kūdikio judesius, kad paskatintų pieno tekėjimą. Antruoju etapu vyksta gilus traukimas, kuris atspindi efektyvų pieno suvartojimą.

Mobilus ir patogus

Kitas pientraukis kurį pristato „Lovi“ skirtas kasdieniam naudojimui. Dviejų etapų elektrinis pientraukis „Prolactis 3D soft“ per dešimt minučių padės nusitraukti reikiamą kiekį pieno. Jo silikoninis minkštas piltuvėlis prisitaiko prie krūties ir spenelį apglėbia kaip kūdikio burna.

Pientraukis turi devynius skirtingus lygius, yra tylus ir valdomas specialiu pulteliu.

Abu pientraukiai turi specialius įdėklus, todėl pientraukį galima mobiliai vežtis ten, kur tik jai reikia.

Mobilumo prideda ir tai, kad pientraukis yra įkraunama baterija, kuri leidžia vienu įkrovimu atlikti tris pieno nutraukimo seansus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.