Būsimi tėvai renkasi vežimėlį: palankumą gali pelnyti ir smulkmenos

Mažylio ratai – taip dažnai būsimi tėvai vadina vaikišką vežimėlį, kurį renka ne tik kūdikiui, bet ir sau. Apie tai, kokius reikalavimus šiam pirkiniui kelia tėvai su specialistu kalbėjosi projekto „Kol aš laukiu tavęs“ vedėja ir akušerė Ieva Girdvainienė.

Ant „Joolz Day +“ vežimėlio yra vietos, kuriose įspaustas J simbolis – tai reiškia, kad šioje vietoje yra papildomų funkcijų.<br>Lrytas.lt koliažas
Ant „Joolz Day +“ vežimėlio yra vietos, kuriose įspaustas J simbolis – tai reiškia, kad šioje vietoje yra papildomų funkcijų.<br>Lrytas.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 20, 2022, 9:00 AM

Svarbiausia – patogumas

Visi vaikiški vežimėliai turi ratus, rėmą ir lopšiuką. Rodos, tik trys pagrindinės dalys, bet pasiūla parduotuvėse yra didžiulė, o pirkėjų palankumą laimi tie, kurie skiria dėmesį smulkmenoms. Ieva apsilankė „Baby City/Toy City“ parduotuvėje, kurioje su ekspertu Sauliumi aptarė „Joolz“ vežimėlius.

„Šiuos vežimėlius gaminanti įmonė rūpinasi ne tik pirkėjais, bet ir ekologija – už kiekvieną parduotą vežimėlį jie pasodina medį, todėl pamačius gatvėje šio ženklo vežimėlį žinai, kad dar vienu medžiu mūsų planetoje yra daugiau“ – šypsosi Saulius.

I.Girdvainienė gyvena mieste, augina dvi vyresnes dukras, todėl jai naujasis vežimėlis turi būti itin patogus.

„Joolz“ didelį dėmesį tam ir skiria – nereikia spausti jokių mygtukų, kad atlenktumėte lopšiuko stogelį. Vežimėlio buomelis atsilaisvina vienu paspaudimu ir tuomet jį galima patogiai pasukti, o vežimo rankenos ilgis reguliuojamas pagal tėčio ir mamos ūgį.

Išskirtinės detalės

Ant „Joolz Day +“ vežimėlio yra vietos, kuriose įspaustas J simbolis – tai reiškia, kad šioje vietoje yra papildomų funkcijų. Pavyzdžiui, viena jų – pilnai atsisegantis lopšiuko priekis, kuriame lieka tik tinklelis. Jau besivartantis mažylis gali susipažinti su pasauliu, jis gauna daugiau vitamino D ir lengviau vyksta ventiliacija karštą dieną.

Itin manevringo vežimėlio ratai fiksuojami kojų paspaudimu, o vežimėlio stabdis tiek paspaudžiamas, tiek atleidžiamas iš viršaus, taip apsaugant batų noseles, kurios dažnai nukenčia tą patį veiksmą atliekant kituose vežimėliuose.

„Joolz Day+ Complete Set“ vežimėlio komplektą sudaro važiuoklė, lopšys ir sportinės dalies medžiaga – ji uždedama ant lopšio rėmo, kai mažylis jau sėdi ir nori stebėti pasaulį, o tėvams nereikia laikyti didelių papildomų daiktų namuose.

Sportinė vežimėlio dalis išformuota ergonomiškai, tad kūdikis gali jame patogiai miegoti saugiai prisegtas penkių taškų diržų sistema.

Viso gyvenimo garantija

Tėvų simpatijas taip pat užkariauja ir tai, jog vežimėlį itin lengva sulankstyti, jo rėmas telpa į daugelio automobilių bagažinę. Taip pat šio vežimėlio ratai turi atšvaitus, o prie rėmo yra pritvirtinti mini LED žibintai, kurie leidžia aplinkiniams pamatyti vežimėlį iš toli tamsiu paros metu.

„Įsitikinęs, kad dauguma moterų vežimėlį renkasi akimis, kaip jis atrodo, dera. „Joolz“ viena iš tų įmonių kurie turi plačią spalvų paletę ir ne tik – suteikite išskirtinumo jūsų pasirinktam vežimėliui, kurį galima individualizuoti“, – pasakoja Saulius.

„Joolz Day+“ yra vežimėlis – augantis kartu su vaiku ir tarnaujantis tėvų patogumui. Šis pasirinkimas garantuoja ne tik geriausią patirtį, bet jo rėmui taikoma ir viso gyvenimo garantija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.