Būsimi tėvai kūdikio lytį paprašė atskleisti šokėjų ant stulpo: komentatoriai prilygino striptizui

Kūdikio lyties atskleidimo šventės tapo itin populiarios – vieni sprogdina balionus, kiti pjauna tortą, o treti sugalvoja dar originalesnių būdų, kaip sužinoti, ko laukia: berniuko ar mergaitės. Šią savaitę „TikTok“ išpopuliarėjo įrašas, kuriame kūdikio lytį atskleidžia dvi šokėjos ant stulpų, vadinamos „pole dance“ akrobatės.

Šią savaitę „TikTok“ išpopuliarėjo įrašas, kuriame kūdikio lytį atskleidžia dvi šokėjos ant stulpų, vadinamos „pole dance“ akrobatės.<br>„TikTok“ nuotr. / lrytas.lt koliažas
Šią savaitę „TikTok“ išpopuliarėjo įrašas, kuriame kūdikio lytį atskleidžia dvi šokėjos ant stulpų, vadinamos „pole dance“ akrobatės.<br>„TikTok“ nuotr. / lrytas.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 23, 2022, 6:16 AM

Christina Scarlevschi ir jos vyras Vladimiras Sanduleacas pasikvietė dvi profesionalias šokėjas ant stulpo, kurių viena buvo apsirengusi žydrai, o kita – rožine spalva. Akrobatės atliko sudėtingas figūras, sukosi ir šoko, kol viena jų suprogdino netoliese esančius balionus ir atskleidė – Christina su vyru laukia sūnaus.

„Pole dance“ pasirodymas nebuvo atsitiktinis – C.Scarlevschi yra „Pole Addict“, šokių ant stulpo studijos Moldovos sostinėje Kišiniove, įkūrėja, rašo portalas insider.com.

Būsima mama pasakojo, kad šokti ant stulpo pradėjo maždaug prieš septynerius metus, kai gyveno Graikijoje. 2017 m., būdama 23 metų, Christina grįžo į Moldovą ir nusprendė atidaryti savo mokyklą, sakė ji.

„Pradėjau nuo trijų žmonių. Dabar mieste turiu dvi mokyklas ir toliau čia plėtosiu šį sportą“, – sakė moteris.

C.Scarlevschi sakė, kad visi ją pažįsta kaip šokių ant stulpo mokytoją ir tikėjosi, kad ji padarys ką nors išskirtinio savo kūdikio lyties atskleidimo vakarėlyje.

„Nenorėjau būti, kaip visi ir tiesiog susprogdinti balioną“, – pridūrė ji.

Taigi, kai atėjo laikas planuoti vakarėlį, šokėja pasakė savo mokiniams, kad nori padaryti kažką kitokio. Jie sugalvojo atlikti choreografinę šokių ant stulpo kompoziciją.

Atlikus ją viena iš mokinių susprogdino balioną ir iš jo pabiro mėlyni konfeti. Būsimas tėtis iš džiaugsmo įšoko į baseiną su visais drabužiais, o vėliau nenustojo glėbesčiavęs žmonos.

Šią savaitę vaizdo įrašas išplito po to, kai Maria Popa, viena iš C.Scarlevschi šokėjų, sekmadienį pasidalijo klipu savo „TikTok“ puslapyje. Per kelias dianas jis sulaukė milijonų peržiūrų.

Aišku, komentatoriai negailėjo ir kritikos, pavyzdžiui, klaidingai pavadindami akrobates striptizo šokėjomis, tačiau C. Scarlevschi nekreipia dėmesio į žmones, kurie mano, kad šokiams ant stulpo nėra vietos tokiuose vakarėliuose.

„Neprivalau niekam sakyti, ką kalbėti ir ką galvoti, kiekvienas turi savo nuomonę ir aš ją priimu. Man tai yra kažkas, kas mane apibūdina, ir tai buvo magiška, įsimintina ir labai emocinga akimirka“, – teigė būsima mama.

Parengta pagal „Insider“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.