Originalūs tėvai perlenkė lazdą: nudažė krioklį, kuris tiekia geriamą vandenį

Kūdikio lyties atskleidimo vakarėlius organizuojantys būsimi tėvai nestokoja fantazijos. Pūsti spalvotus dūmus ar pradurti balioną daugeliui jų atrodo atgyvena, tad ieško originalesnių sprendimų. Štai pora Brazilijoje nudažė krioklį!

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 22, 2022, 10:19 AM, atnaujinta Oct 22, 2022, 11:37 AM

Brazilų pora susilaukė komentatorių kritikos, kai pasidalijo savo kūdikio lyties vakarėlio vaizdo įrašu – įspūdingą krioklį jie nudažė ryškiai žydra spalva, taip pranešdami pasauliui, jog laukiasi berniuko.

Tiesa, supratę, kad palaikymo nesulauks, pora vaizdo įrašą pašalino, bet apsukrūs internautai, jį išsisaugojo ir, pavyzdžiui, portale reddit.com dalijasi, kaip pokštu.

Krioklys, kurį pora pasirinko kūdikio lyties atskleidimui yra 18 metrų aukščio ir randasi netoli Tangara da Serra miestelio Brazilijos vakaruose. Kaip rašo portalas „Bored Panda“ šis krioklys ne tik gausiai lankomas turistų, bet yra ir pagrindinis vandens šaltinis netoliese esantiems kaimams.

Būsimo kūdikio lyties atskleidimo vakarėliai išpopuliarėjo sugalvojus tortus, kurių įdaro spalvą žinodavo tik kepėjai ir gydytojai, kurie parašydavo raštelį ir įdėdavo į voką, ko laukiasi pora. Sukvietę draugus ir artimuosius, būsimi tėvai ir svečiai vienu metu sužinodavo, kas pasibels netrukus į pasaulį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.