Mamos, kuri pagimdė taksi automobilyje, laukė nemaloni staigmena

Britei, kuri pagimdė taksi gale pakeliui į ligoninę, buvo išsiųsta valymo sąskaita. Kaip pranešė dienraštis „The Sun“ 26 metų Farah Cacanindin prasidėjo gimdymas pakeliui į įprastinę apžiūrą Bekingemšyro ligoninėje.

Mama sako, kad tai buvo turbūt greičiausias gimdymas.<br>„Unsplash“ nuotr. / lrytas.lt koliažas
Mama sako, kad tai buvo turbūt greičiausias gimdymas.<br>„Unsplash“ nuotr. / lrytas.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 8, 2023, 5:53 PM

Viskas pasisuko dramatiškai, kai jos dukra Naia gimė vos 13 minučių po kelionės pradžios. Neįtikėtina, bet Farah pati sugebėjo pagimdyti kūdikį be jokios medicininės pagalbos, nes nespėjo laiku atvykti į ligoninę.

Taksi vairuotojas į Stoke'as Mandeville'as ligoninę nuvažiavo 40 mylių per valandą (apie šį 65 km/h) greičiu ir paskambino medikams, kad įspėtų apie gimdyvės atvykimą.

Mažoji Naia galiausiai atvyko į ligoninę apgobta mamos striuke ir tik tada sulaukė medikų apžiūros. Ligoninės personalui įsitikinus, kad mamai ir dukrai viskas gerai, joms buvo leista vykti namo, tik tuomet Farah sužinojo, kad turi apmokėti taksi įmonės pateiktą sąskaitą.

Gimdyvė atskleidė, kad sumokėjo 30 svarų sterlingų (apie 34 eurus) už pačią kelionę ir dar teko papildomai pakloti 60 svarų sterlingų (apie 70 eurų) už valymą.

Farah, kuri taip pat yra 15 mėnesių sūnaus Kairo mama, „The Sun“ sakė: „Suprantu, kad padariau netvarką, bet šiek tiek įžūlu mane apkaltinti. Tai buvo turbūt greičiausias visų laikų gimdymas. Mano vandenys nubėgo penkias minutes po kelionės. Vairuotojas paklausė, ar noriu, kad jis sustotų padėti, bet aš pasakiau, kad važiuotų toliau, nes tikėjau, kad spėsiu iki jos gimimo“.

Naujoji mama visą patirtį apibūdino kaip „siurrealistišką“ ir pridūrė: „Aš neturėjau laiko išsigąsti“.

Parengta pagal „Heart“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.