Neįtikėtina nėštumo istorija: kad laukiasi trynukų, sužinojo tik trečią nėštumo semestrą

Genevieve Knox buvo daugiau nei 30 savaičių nėščia, kai gydytojai išsiaiškino, kad ji laukiasi trijų kūdikių.

Trynukių gimimas buvo netikėtas ir tėvams, ir medikams.<br>123rf.com, asociatyvi nuotr.
Trynukių gimimas buvo netikėtas ir tėvams, ir medikams.<br>123rf.com, asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-01-24 19:56

Portalui „Today Parents“  Kalifornijoje (JAV) gyvenanti mama pasakojo, kaip liko priblokšta, kai septintą nėštumo mėnesį išgirdo šią šokiruojančią naujieną. Tai įvyko įžengus į trečią nėštumo trimestrą, kuomet 30-ą nėštumo savaitę ji apsilankė ultragarso patikrai. Echoskopuotojas paklausė, ar ji žino, kad gimdoje daugiau kūdikių.

Mokytoja, kuri augina 6 metų sūnų Limą su vyru Kyle'u, prisimena, kaip liko be žado. Ir tai ne pirma staigmena šioje nėštumo istorijoje.

Antrą nėštumo trimestrą atliekant pirmąją patikrą echoskopu (ankstesnės moteris atsisakė), ją tikrinęs specialistas nutilo ir pasiteiravo, ar ji žinanti, kad laukiasi dvynukų.

„Tada pažvelgiau aukštyn ir aiškiai kaip dieną mačiau, kad yra du kūdikiai“, – prisimena dabar keturių vaikų mama.

Embrionų skaičius paprastai Europoje nustatomas atliekant įprastą 12-tos savaitės ultragarso tyrimą. Tačiau JAV, kadangi Genevieve atsisakė atlikti „nuchal translucency“ (NT) testą, ultragarsas nebuvo atliktas. NT testo echoskopijos metu matuojamas skystis po oda už vaiko kaklo. Jis gali padėti nustatyti ir širdies sutrikimus.

„Visi kraujo tyrimai buvo normalūs, todėl gydytojas paklausė, ar noriu to testo atsisakyti. Dirbau visą darbo dieną, tad mielai sutikau, nes tai reiškia vienu apsilankymu ligoninėje mažiau“, – šypsosi ji.

Sužinojusi, kad šeima pasipildys dvynukais, mama apsidžiaugė.

„Vaikų susilaukėme vėlesniame amžiuje ir nežinojau, ar net galėsiu jų turėti, todėl mes buvome be galo laimingi“, – prisimena G.Knox.

Nepaisant susijaudinimo, būsimi daugiavaikiai tėvai aptarė, kaip jie ketina pasirūpinti kasdienybe įtraukiant dar du mažus vaikus.

„Prisimenu, kaip sakiau vyrui, kad automobilyje sunkiai tilps 3 automobilio sėdynės visiems vaikams“, – juokiasi ji.

Praėjus vos devynioms savaitėms, pora sulaukė šokiruojančios žinios, kad jų šeima pagausės iki šešių asmenų. Echoskopijos metu medikas paklausė, kada ji sužinojo, kad gimdoje auga dvynukai, ir Genevieve džiaugėsi galėdama jam papasakoti šokiruojančią istorija. Tik tuomet ji sužinojo, kad tai dar ne viskas.

„Aš beveik nieko daugiau neprisimenu apie tą akimirką. Buvo visiškas šokas“, – paaiškino Genna.

Netrukus po skenavimo, 33 savaičių, Genna pagimdė tris dukras – Kaylee, Lily ir Cecilia.

Mažosios seserys buvo nuvežtos į naujagimių intensyviosios naujagimių terapijos skyrių, tačiau greitai sustiprėjo ir dabar yra trys sveikos mažylės.

Keturių vaikų mama atskleidė, kad nuo medikų pasislėpusi trečioji mažylė Cecilia vis dar kelia sumaištį iki šiol ir savo charakteriu išsiskiria iš visų dukrų.

Parengta pagal „Heart“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.