Po gimdymo prabilo trijų mėnesių dukrą auginanti aktorė Cameron Diaz

Nėštumą sugebėjusi nuslėpti žinoma aktorė Cameron Diaz su gerbėjais pasidalino, kaip ji jaučiasi tapusi mama. Sausio mėnesį filmų „Mano geriausio draugo vestuvės“, „Kaukė“, „Čarlio angelai“ ir daugelio kitų žvaigždė su vyru Benji Maddenu sausio pradžioje nustebino pranešimu, kuriame sveikino su gimimu savo pirmąją dukrą Raddix Madden.

 Pirmojo vaiko Cameron susilaukė būdama 47-erių.<br> AP/Scanpix nuotr.
 Pirmojo vaiko Cameron susilaukė būdama 47-erių.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 16, 2020, 11:27 AM, atnaujinta Apr 16, 2020, 11:55 AM

„Instagram Live“ pokalbyje su drauge ir mados svetainės „Who What Wear“ įkūrėja Katherine Power Cameron buvo atviresnė. „Aš mėgstu būti mama. Tai geriausia, geriausia, geriausia, kas nutiko mano gyvenime“, – teigė 47-erių metų moteris.

„Aš esu tokia dėkinga ir tokia laiminga, nes tai yra geriausias dalykas. Man labai pasisekė,kad tai nutiko su Benju ir dabar mes išgyvename geriausias savo akimirkas“, – moteris dėkojo savo vyrui, grupės „Good Charlotte“ gitaristui.

Trijų mėnesių dukros mama sakė, kad jos gyvenimą karantinas pakeitė nedaug – ji, kaip ir iki jo, laiką leidžia namuose gamindama maistą, valydama, rūpindamasi savo daržu ir dukra Raddix.

„Taigi, mano gyvenimas paskutinius kelis mėnesius buvo visiškai ramus. Tiesa, aš visą laiką galėjau bendrauti su savo draugais, o dabar to nebeliko“, – atsiduso C.Diaz. Aktorė atviravo, kad būtent vyro darbas yra išmaudyti ir užmigdyti judviejų dukrą.

„Jis toks geras, toks nuostabus tėvas. Man labai pasisekė, kad jis yra mano kūdikio tėvas. Jis neįtikėtinas. Jis pasirūpina ja vakare, o aš tuomet ruošiu vakarienę“, – prisipažino moteris. Pora nusprendė nesidalinti oficialiomis dukros nuotraukomis, išskyrus tuos atvejus, kai „ji bus labai miela“.

Apie atžalą su vyru juodu svajojo nuo pat vestuvių 2015 metais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.