Dainininkė Pink atskleidė, ką netikėto parodė jos sūnaus tyrimas dėl koronaviruso

Praėjo beveik du mėnesiai po to, kai balandžio pradžioje paaiškėjo, jog žinoma dainininkė Pink (40m.) ir jos trejų metų sūnus Jamesas buvo užsikrėtę COVID-19 virusu. Po ilgos tylos dainininkė šeštadienį savo „Instagram“ paskyroje atviravo, ką dar pavyko sužinoti atliekant kraujo tyrimus jos sūnui.

 Dainininkė Pink pasidalijo receptu, kuris tinkamas ir jos sūnui.<br> lrytas.lt koliažas
 Dainininkė Pink pasidalijo receptu, kuris tinkamas ir jos sūnui.<br> lrytas.lt koliažas
 Koronavirusu užsikrėtė ne tik dainininkė, bet ir jos trejų metų sūnus Jamesonas.<br> Scanpix/API nuotr.
 Koronavirusu užsikrėtė ne tik dainininkė, bet ir jos trejų metų sūnus Jamesonas.<br> Scanpix/API nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2020-05-20 11:13

„Pasirodo, Jamo yra alergiškas maistui. Tą pavyko sužinoti atliekant tyrimus, kuriuos darėmės dėl COVID. Jis yra alergiškas kviečiams, pienui ir pieno produktams, kiaušiniams“, – prisipažino dainininkė.

Dviejų vaikų mama ta proga su savo sekėjais pasidalino veganišku, be glitimo ir kiaušinių vyšnių pyrago receptu, kurį sugalvojo pati, nes negalėjo rasti nieko panašaus. Vyšnia auga Pink namuose ir mėgstamiausias visos šeimos dalykas, ką daro kiekvienais metais – skinti jos uogas.

Pink pataria, jeigu norite pyrago su traškiu pagrindo, jums reikės rasti veganiškų „Graham“ krekerių, kuriuos sutrynusi moteris sumaišė su ištirpintu veganišku sviestu. Gauta mase išklojo kepimo formos dugną ir įdėjo į orkaitę kepti. Nei laiko, nei temperatūros Pink nenurodė.

„Įdarui pasirinkau kokosinį jogurtą, kuris man yra labai skanus. Į jį pridėjau vanilės ekstrakto ir rudojo cukraus. Žinoma, nepamirškite šviežių vyšnių. Va, mano įdaras šalia svarbiausios mano nakties dalies“, – kalbėdama dainininkė parodė šalia paruošto kremo padėtą raudono vyno taurę.

„Sėkmės. Atsiųskite man nuotraukų!“, – su gerbėjais kalbėjosi Pink, kurios šis įrašas peržiūrėtas beveik 1,5 milijono kartų ir sulaukė daugiau nei 4500 komentarų.

Prieš Motinos dieną Pink pasidalijo savo straipsniu „NBC News“, kuriame apmąstė dabartinę koronaviruso pandemiją ir tai, ką tai reiškia motinoms visame pasaulyje.

„Kova su COVID-19 kartu su mano 3 metų sūnumi buvo fiziškai ir emociškai sunkiausia patirtis, kurią išgyvenau būdama mama, – rašė ji. – Kelias savaites po to, kai gavome mūsų tyrimų rezultatus, mano sūnus vis dar sirgo ir karščiavo. Tai buvo bauginantis laikas, nežinant, kas gali ateiti vėliau.“

Ji pridūrė, kad jos situacija nėra unikali ir daugybė motinų visame pasaulyje susiduria su šia situacija: „ Be to, ne kiekviena šeima, ypač gyvenanti rezervatuose,pabėgėlių stovyklose ar lūšnynuose, gali išlaikyti saugų atstumą. Daugelyje pasaulio vietų užtruksite valandas, kol pasieksite švarų vandenį, o muilas gali būti neįmanoma prabanga.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.