Christina Aguilera apie savo vaikų pomėgius per karantiną: tai juos suartina

Atlikėja Christina Aguilera niekad neslėpė savo aistros kompiuterianiams žaidimams ir, pasirodo, šį pomėgį ji perdavė savo dviems vaikams. Žinoma moteris įsitikinusi, kad tuo užsiimti per pandemiją yra net naudinga ir savo socialiniame tinkle pasidalijo nuotrauka, kurioje ji kartu su vaikais žaidžia kultinį žaidimą „Super Mario“.

  Christinos Aguilleros dukra ir sūnus jau moka žaisti ir kultinius, prieš kelis dešimtmečius išleistus vaizdo žaidimus.<br> lrytas.lt koliažas
  Christinos Aguilleros dukra ir sūnus jau moka žaisti ir kultinius, prieš kelis dešimtmečius išleistus vaizdo žaidimus.<br> lrytas.lt koliažas
 Christina Aguillera įsitikinusi, kad kompiuteriniai žaidimai puikus laisvalaikio praleidimo būdas per karantiną. <br>  CP/Scanpix nuotr.
 Christina Aguillera įsitikinusi, kad kompiuteriniai žaidimai puikus laisvalaikio praleidimo būdas per karantiną. <br>  CP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2020-12-14 19:03

Dvylikamečio Maxo ir šešiametės Summer Rain mama dabar, kaip ir daugelis žinomų dainininkų, visą dėmesį skiria savo vaikams. Svarbiausia jos užduotis – padėti vaikams mokytis nuotoliniu būdu ir rasti idėjų, kaip vaikus išlaikyti užimtus ir aktyvius.

C.Aguilera portalui Parents.com prisipažino, kad jai pačiai atsipalaiduoti padeda žaidimai.

„Man tai tikrai mažina stresą, kuomet galiu minutėlę pabūti tik su savimi“, – teigia daininkė, net koncertinių turų metu besivežanti kompiuterinių žaidimų sistemas.

Šį pomėgį žaisti kompiuteriu iš jos perėmė ir jos vaikai. Christina įsitikinusi, kad tai puikus laisvalaikoio praleidimo būdas vienijantis visą šeimą. Be to, vaikai gali bendrauti su kitais žaidėjais ar net šokinėti, judėti, kol žaidžia.

„Šiuo metu, kai jie negali susitikti su savo draugais, o pokalbiai telefonu tokiame amžiuje taip pat nėra išeitis, bendri kompiuteriniai žaidimai juos suartina. Tai puiki priemonė, kuri padeda vaikams tapti socialesniais ir suteikia jiems reikalingą tarpusavio ryšį“, – įsitikinusi daininkė.

Ekspertai taip pat patvirtina, kad tyrimai rodo, jog vaizdo žaidimai karantino metu yra „pagrindinė vieta kuriant ir palaikant draugystę“.

Aišku, visuomet reikia įvertinti ir laiką, kurį vaikai praleidžia prie ekranų.

„Turi būti pusiausvyra ir tėvų kontrolė. Kiekviena šeima randa sau tinkamiausius sprendimus“, – pataria ji. Christina pussiausvyros ieško kartu su vaikais užsiimdama darbeliais, puošdama namus šventėms ar eidama pasivaikščioti su savo dviem šunimis, kurie irgi jaučia karantino padarinius.

„Vienas iš mūsų šunų neabejotinai priaugo keletą kilogramų, todėl stengiamės kuo daugiau su juo mankštintis“, – juokiasi C.Aguilera.

Tačiau jos, kaip mamos, pagrindinis tikslas yra stengtis, kad visi liktų puikios nuotaikos.

„Man patinka auklėjimas, pagrįstas linksmybėmis, žaismingu bendravimu, išlaikant pozityvumą ir viską papildant juoku. Tai vienintelis būdas viską išgyventi“, – sako ji.

Parengta pagal „Parents“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.