Veiklių mamų bendruomenė kviečia moteris auginti nuosavą verslą

„Gomama“ – veiklių mamų bendruomenė, jungianti mamas, kurios siekia realizuoti save, tobulėti bei auginti nuosavą verslą – imasi iniciatyvos skatinti moterų verslumą Lietuvoje ir kviečia visas moteris dalyvauti „Back to Business rugsėjis“ programoje.

Rugsėjo mėnesį Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje organizuojamuose renginiuose sėkmingus verslus vystančios moterys pasidalins savo patirtimi, nueitu keliu, patirtais sunkumais bei praktiniais patarimais kaip pradėti savo verslą turint minimalius resursus.<br>Organizatorių nuotr.
Rugsėjo mėnesį Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje organizuojamuose renginiuose sėkmingus verslus vystančios moterys pasidalins savo patirtimi, nueitu keliu, patirtais sunkumais bei praktiniais patarimais kaip pradėti savo verslą turint minimalius resursus.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 25, 2021, 9:14 AM

Kad šis rugsėjis būtų drąsių pokyčių pradžia, „Gomama“ kartu su pagrindiniu rėmėju Hostinger, pristato „Back to Business rugsėjis“ renginių ciklą didžiausiuose Lietuvos miestuose.

Rugsėjo mėnesį Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje organizuojamuose renginiuose sėkmingus verslus vystančios moterys pasidalins savo patirtimi, nueitu keliu, patirtais sunkumais bei praktiniais patarimais kaip pradėti savo verslą turint minimalius resursus.

Programos pabaigoje, net trys Lietuvos moterys laimės stipendiją savo verslo vystymui – metinę „Gomama“ narystę su ekspertų kursais įvairiausiomis verslo vystymo ir asmeninio tobulėjimo temomis, mentorystę, verslo vystymo ekspertų konsultacijas, pagrindinio rėmėjo „Hostinger“ įsteigtą metinį hostingo planą verslo svetainei talpinti bei kitas programos partnerių įsteigtas dovanas.

Aplikuoti gali visos Lietuvos moterys, užpildžiusios anketą projekto tinklapyje https://gomama.lt/backtobusiness

„Rugsėjis yra puikus metas pagaliau imtis savo tikslų – grįžtame iš atostogų, vaikus išleidžiame į darželius ar mokyklas, ir pagaliau galime skirti daugiau laiko savo svajonėms!“ – teigia Dovilė Sinkė, „Back to Business rugsėjis“ programos iniciatorė ir „Gomama“ bendruomenės įkūrėja.

Lietuvoje tik 28% įmonių yra įkurta moterų, o skaičiuojama, kad vos kas ketvirtas startuolis yra įkurtas moterų (Versli Lietuva ir SEB Lietuva duomenys). Tikimasi, kad programa įkvėps šimtus Lietuvos moterų keisti šią tendenciją.

Pirmas Back to Business rugsėjis renginys įvyks jau rugsėjo 9 d. 18 val. Vilniuje, „Workland“ bendradarbystės erdvėje. Čia moterų lauks diskusija su socialinių tinklų marketingo konsultante Indre Širkiene bei Urte Mikelevičiūte, „Dervynas“ blogo autorė ir „Urtė consulting“ įmonės įkūrėja, meilę vynui pavertusią sėkmingu verslu. Kiti renginiai vyks Kaune rugsėjo 16d. ir Klaipėdoje rugsėjo 23d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.