Aktorė Drew Barrymore paaiškino, kodėl saugo dukras nuo socialinių tinklų

Žinoma JAV aktorė, populiarių filmų „Čarlio angelai“, „Vestuvių dainininkas“ žvaigždė, su buvusiu vyru Willu Kopelmanu dalijasi dukrų – devynmetės Olive ir septynerių Frankie, priežiūra. Dalyvaudama radijo laidoje „Armchair Expert“, kurią veda Daxas Shepardas ir Monica Padman, Drew atviravo, kaip stengiasi apsaugoti savo vaikų asmeninį gyvenimą.

Drew Barrymore dukros mėgsta stebėti kitus socialiniuose tinkluose, bet pačios skelbti savo nuotraukų – negali.<br>Scanpix/ZP nuotr.
Drew Barrymore dukros mėgsta stebėti kitus socialiniuose tinkluose, bet pačios skelbti savo nuotraukų – negali.<br>Scanpix/ZP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-09-30 11:42

46 metų aktorė paaiškino, kodėl nesidalija dukrų nuotraukomis savo „Instagram“ paskyroje, kurią seka per 14 milijonų žmonių.

„Noriu, kad jos būtų vaikai. Aš neskelbiu savo vaikų nuotraukų socialiniuose tinkluose, nes esu lyg ... dobermanas“, – necenzūriniais žodžiais papildė savo ryžtą žinoma aktorė.

Ji neslepė, kad Olive ir Frankie mėgsta stebėti kitus nuomonės formuotojus, ypač „TikTok“ tinkle, bet mergaitės supranta, kad savo nuotraukų publikuoti negali, kaip ir tai, jog mama nepakvies jų dalyvauti laidoje „The Drew Barrymore show“, kurį Drew veda antrą sezoną.

„Jos nuliūsta, kai supranta, kad jų neužfiksuos fotografai, bet jos supranta kodėl, nes aš visad sakau: „Noriu, kad būtumėte vaikai“!“, – paaiškino ji.

Galima spėti, kad Drew sprendimas susijęs su tuo, jog ji pati neturėjo normalios vaikystės – užaugo apsupta žinomų aktorių, o jau šešerių metų debiutavo Steveno Spielbergo mokslinės fantastikos filme „Ateivis“.

„Jis (S.Spielbergas – aut.pats) pakeitė mano gyvenimą. Ir tik suaugusi suvokiau, kad jis man buvo lyg tėvas, – prisimena D.Barrymore. – Jis mane vadino pirmuoju vaiku ir buvo pasibaisėjęs, pamatęs mane raudonomis lūpomis arba fotosesija „Playboy“.“

Režisieriui, kuris kartu su Sophia Loren buvo ir mergaitės krikštatėviais, nepatiko, kad mažoji Drew vaidino vyresnę mergaitę, nei buvo iš tiesų.

„Tiesa, mano mergaitės negalės prasiverti auskarų iki dešimties, nes jis mane privertė palaukti, kol man sueis dešimt metų“, – kvatojo aktorė.

Ji taip pat atskleidė, kad gimus dukroms pasikeitė jos prioritetai.

„Pabundi anksčiau nei vaikai ir grįžti namo, jau kai jie miega“, – apie ilgas darbo valandas filmavimo aikštelėje kalbėjo ji. D.Barrymore ne kartą atvirai pasakojo apie alkoholiką tėvą ir nesusisekusius santykius su motina - ji ilgai negalėjo atleisti jai už tai, kad ją paguldė į psichiatrijos kliniką dėl alkoholio ir narkotikų vartojimo, bandymo nusižudyti. Teigiama, kad dabar Drew su mama bendrauja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.