„TikTok“ išgarsėjusi mama žadėjo susilaukti 16-os vaikų, bet po dvylikto gimdymo sako: „Pakaks“

37-erių Veronica Merritt išgarsėjo, kaip „The Mad Mam“ „TikTok“ tinkle, kuriame atvirai dalijasi savo šeimos gyvenimu ir šokiruoja aplinkinius savo pasirinkimais. Per 200 tūkst. sekėjų įvairiuose socialiniuose tinkluose turinti moteris žadėjo, kad gimdys iki tol atžalų skaičius pasieks 16, bet, rodos, persigalvojo.

Veronica susilaukė dvylikto vaikelio.<br>„TikTok“ nuotr. / Lrytas.lt koliažas
Veronica susilaukė dvylikto vaikelio.<br>„TikTok“ nuotr. / Lrytas.lt koliažas
 Šeimoje – dvylika vaikų, o vyriausia dukra netrukus padovanos ir anūką.<br>„TikTok“ nuotr.
 Šeimoje – dvylika vaikų, o vyriausia dukra netrukus padovanos ir anūką.<br>„TikTok“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 7, 2022, 2:43 PM, atnaujinta May 7, 2022, 2:49 PM

Balandžio 17 dieną gimus mažylei Modi, Veronica teigia, kad turi užtektinai vaikų.

„Aš leidau sau sustoti“, – portalui insider.com sakė ji.

Šiuo metu šeimoje yra šeši berniukai ir šešios mergaitės, kuriuos V.Merritt augina viena.

Pirmą kartą moteris pastojo, kai jai buvo 14 metų ir susilaukė dukros Viktorijos, kuriai dabar jau 22-eji. Šeimoje auga 17 metų Andrew'as; 15 metų Adomas; 14 metų Mara; 12 metų Dashas; 11 metų Darla; 9-erių Marvelous; 7 metų Martalija; 5-erių Amelija; trejų Delilah; dvejų Donovanas ir dviejų savaičių Modi.

Veronica didžiuojasi savo išrasta spalvų kodavimo sistema, kuri padeda atskirti vaikų daiktus. Kiekvienai atžalai ji paskiria tam tikrą spalvą, kuri atspindi ir jo asmenybę. Modi jau irgi gavo saviškę – berniukas puošiamas geltonai.

Daugiavaikė vieniša mama praėjusių metų pabaigoje pasakojo, kaip ji vairuoja mokyklinį autobusą, nes tik jame telpa visi vaikai ir kaip pati juos ugdo namuose, nes taip paprasčiau. Tokie jos pasisakymai ir tai, jog moteris gyvena tik iš vyriausybės skiriamų pašalpų, piktina ne vieną, bet V.Merritt atvira – jai nerūpi kas ką sako.

Visi jos vaikai turi du tėčius – dviejų pirmųjų yra vienas, o likusių – kitas, kuris ją paliko dar prieš paskutinį gimdymą.

Veronica planavo gimdyti namuose bet jai buvo diagnozuota venų trombozė, o praėjusiais metais visa šeima, įskaitant ją užsikrėtė koronavirusu. Taip pat šeimoje jaučiama didžiulė įtampa dėl vienuolikto vaiko Donovano, kuriam vasario pradžioje diagnozuota reta vėžio forma.

Taip pat neilgai trukus šeima rūpinsis dar vienu kūdikiu – Veronicos pirmagimė dukra Victoria birželį susilauks pirmagimio ir tuzino vaikų mama taps ir močiute.

Parengta pagal „Insider“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.