12 vaikų mama tapo senele sulaukus vos 37-erių: dėdė už sūnėną vyresnis 2 mėnesiais

Apie „TikTok“ žvaigždę „ThisMadMama“ kūrėją Veronicą Merritt rašėme ne kartą – moteris išgarsėjo, kaip itin jauna net 12-kos vaikų mama. Ir tai dar ne viskas – neseniai ji tapo ir močiute, nes jos vyriausioji dukra Victoria susilaukė dukros Maddilyn Rosalie, kurią grįžus namo pasveikino 11 tetų ir dėdžių.

Veronica Merrit neseniai tapo močiute, nes jos vyriausioji dukra Victoria susilaukė dukros Maddilyn Rosalie, kurią grįžus namo pasveikino 11 tetų ir dėdžių.<br>Veronicos Merritt nuotr.
Veronica Merrit neseniai tapo močiute, nes jos vyriausioji dukra Victoria susilaukė dukros Maddilyn Rosalie, kurią grįžus namo pasveikino 11 tetų ir dėdžių.<br>Veronicos Merritt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-06-29 21:12

Jauniausias dėdė Modis yra už dukterėčią vyresnis vos dviem mėnesiais, nes prieš tiek laiko paskutinę atžalą pagimdė Veronica. Kitų vaikų amžius yra nuo 2 iki 17 metų.

„Jie visi nuolat kartoja, kokia ji miela“, – portalui „Insider“ pasakojo 22 metų pirmąkart mama tapusi Victoria Merritt.

Ji sakė, kad jie norėjo pakaitomis laikyti mažytį kūdikį, kuris gimęs svėrė vos 2,7 kilogramus.

Šiuo metu mažylės močiutė turi daugiau nei 204 tūkst. sekėjų ir džiaugiasi nauju vaidmeniu. Šiuo metu bendras namų ūkio žmonių skaičius išaugo iki 14 asmenų, kurių nė vienas neturi nuotalinio darbo.

Veronica susilaukė pirmojo vaiko, dabar mama tapusios Victorios, kai jai buvo 14 metų, ir ji teigia besilaukianti iš viso devynerius metus – beveik ketvirtadalį savo gyvenimo.

Iš pradžių moteris planavo turėti 16 vaikų, bet prieš porą mėnesių ji nusprendė, kad Modis bus paskutinis jos vaikas.

„Aš daviau sau leidimą sustoti“, – sakė ji.

Visi vaikai yra gimę nuo dviejų tėčių, kurių nė vienas kartu negyvena.

Veronica Merritt mano, kad Modis ir Maddilyn užaugs labiau kaip pusbroliai, o ne kaip dėdė ir dukterėčia. Besididžiuojanti močiutė jau paskelbė ne vieną įrašą apie anūkę, bet juose nerodomas mažylės veidas, nes mama nusprendė apsaugoti dukros privatumą.

Parengta pagal „Insider“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.