73-ejų močiutė užkariauja socialinius tinklus: dalijamės jos patarimu, kaip tobulai išskobti moliūgą

Barbara Costello, socialiniuose tinkluose prisistato, kaip „Babs“ ir turi paskyras pavadinimu „brunchwithbabs“ instagrame bei „TikTok“ platformose, kurias seka milijonai. Moteris jose tiesiog dalijasi per gyvenimą sukaupta praktiškais patarimais.

Močiutė Barbara pataria, kaip paprasčiau paruošti moliūgą Helovinui.<br>lrytas.lt koliažas
Močiutė Barbara pataria, kaip paprasčiau paruošti moliūgą Helovinui.<br>lrytas.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 29, 2022, 12:09 PM

Pradėti įtikino dukra

„Pandemijos metu mano dukra Liz laukėsi, todėl pasisiūliau užsukti pas ją į namus ir padėti su dviem kitais vaikais. Vieną popietę, kai berniukai miegojo, Liz pasakė: „Mama, manau, turėtum išbandyti TikTok“, – prisimena Barbara.

Ji išaugino keturis vaikus, myli aštuonis anūkus, bet per daug nesinaudojo socialiniais tinklais. Dukra patikino, kad Barbara galėtų išmokyti žiūrovus gaminti maistą.

„Įkėliau paprastą ptiekalą ir maniau, kad tai viskas, bet kai perskaičiau komentarus, nustebau, kiek sulaukiau palaikymo. Tai buvo labai neramūs laikai, o aš, vyresnio amžiaus ponia, teikdavau paguodą ir ramybę žiūrintiems žmonėms“, – portale „Insider“ prisimena B.Costello.

Dalijasi ne tik receptais

Šiuo metu „bruncwithbabs“ instagrame seka 1,6 milijono, o „TikTok“ 2,6 milijono žiūrovų. Prieš dešimt metų buvusi mokytoja išėjo į pensiją ir negalvojo apie aktyvią veiklą.

Barbara dalijasi ne tik receptais, bet ir praktiškais patarimais, kaip prižiūrėti namus, tvarkyti, skalbti, valyti automobilį ar net išskobti Helovino moliūgą.

Pirmiausia, ji pataria pjauti ne moliūgo viršų, bet apačią. Sėklas reikėtų ne grandyti ranka ar šaukštu, bet išsukti mikseriu ir tada ištraukti. Na, o skyles pjaustykite ne aštriu peiliu, bet pasitelkite sausainių formeles, kurias padaužykite buku daiktu. Jei norite, kad moliūgas būtų gražus, bet ir kvepėtų - jo vidų pabarstykite cinamonu. Paprasčiau nebūna!

Išleido receptų knygą

Mamai šiame darbe padeda į socialinius tinklus ją atvedusi dukra Liza.

„Nusprendžiame, ką skelbti kartu, kaip įkvėpimą pasitelkę savo metus, būnant motinomis ir žmonomis, ir mano močiutės bei mokytojos metus. Mano dukra atlieka visus montavimo ir filmavimo darbus, bet aš dažnai tvarkau tikrąją paskyrą ir net atsakau į komentarus“, – pasakoja močiutė.

Labiausiai žmonės mėgsta patarimus, kaip ką nors padaryti paprasčiau ar greičiau, vadinamus „hack“.

Kaip ir visi nuomonės formuotojai ji sulaukia ir reklamdavių dėmesio – nuolatiniu partneriu tapo populiari parduotuvė „Talbots“, kurioje Barbara apsipirkinėdavo ir iki išgarsėjimo.

„Tikrai sunku ištverti šioje pramonėje, jei dirbate dėl pinigų, nes gali užtrukti labai ilgai.Mes tai darėme tik dėl džiaugsmo, kurį skleidėme 15 mėnesių, o tada prekės ženklai mus pastebėjo. Kai supratome, kad paroje nėra pakankamai valandų reklamos užsakymams sutvarkyti“ supratome, kad mums reikia agento“, – juokiasi energinga močiutė.

Šių metų balandį pasirodė ir B.Costello kulinarijos knyga, kurioje receptai pateikti pagal šventes.

Visus uždirbtus pinigus pirmiausiai šeima investavo į verslą, tačiau šiemet pirmą kartą pradėjo mokėti sau atlyginimą.

Parengta pagal „Insider“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.