Mama rado originalų sprendimą, kaip pašaukti vaikus vakarienei

„Vaikai, valgyt!!!“ – garsiai šaukiantys savo atžalas prie stalo tėvai nieko nestebina. Ypač, jei gyvena didesniuose namuose. Keturių vaikų mama Arin rado paprastesnį sprendimą, kuris taupo ir jos balso stygas, ir laiką.

„TikTok“ nuotraukų koliažas
„TikTok“ nuotraukų koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 7, 2023, 6:33 PM

Arin išgarsėjo tuomet, kai savo socialinių tinklų paskyroje pasidalijo genialiu ir rezultatą užtikrinančiu būdu, kaip pakviesti vaikus valgyti, kol neataušo maistas, rašo portalas heart.co.uk.

Savo „TikTok“ paskyroje @Arinsolange daugiavaikė mama įsidėjo vaizdo įrašą, kuriame rodo įrengtus durų skambučius kiekvienam vaiko kambariui.

„TikTok privertė mane tai padaryti: #mamossprendimas (angl. – #momhack). Mes turime keturis vaikus ir aš nekenčiu šaukti mūsų namuose. Nusipirkau šiuos mažus durų skambučius ir jie keičia žaidimą“, – vaizdo įraše rašė Arin.

Arin atskleidė, kad ji turi po vieną durų skambučio mygtuką kiekvienam iš keturių vaikų ir laiko juos spintelėje savo virtuvėje.

Durų skambučiai yra įrengti kiekviename jų kambaryje, tai reiškia, kad vaikai nedelsiant išgirsta, kai reikia nusileisti. Ji taip pat juos naudoja ir ryte kviesdama juos pusryčių. Tokią sistemą įsirengti kainavo tik 15 JAV dolerių (14 eurų) ir skambučius ji pirko internetu „Amazon“ elektrinėje parduotuvėje.

Vaizdo įrašas sulaukė didžiulių 750 000 peržiūrų, o sužavėti tėvai parašė daugiau nei 6000 komentarų.

Vienas žmogus pakomentavo: „Šūkauti namuose yra didžiausia mamos pykčio priežastis“, o kitas juokavo: „Aš ką tik supratau – kai kurioms šeimoms reikia kažko stipresnio“.

Trečiasis rašė: „Aštuntajame dešimtmetyje mūsų namuose buvo įrengta kažkas panašaus! Įtikindavo šešis brolis ir seseris, nes veikė nepriekaištingai.“

Parengta pagal „Heart“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.