Netradicinės šeimos mama prisipažįsta: „Mano mergina laukiasi kūdikio nuo mano buvusio vyro“

Floridoje gyvenanti Linda Fruits atskleidė, kad laukiasi kūdikio su savo naująja mergina. Būsimo vaikelio tėtis yra Lindos buvęs vyras, kuris gyveno kartu su ja ir jos drauge bei jų vaikais. Skamba keistai? Neabejotinai!

Floridoje gyvenanti Linda Fruits atskleidė, kad laukiasi kūdikio su savo naująja mergina, o jo tėvas yra buvęs Lindos vyras.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Floridoje gyvenanti Linda Fruits atskleidė, kad laukiasi kūdikio su savo naująja mergina, o jo tėvas yra buvęs Lindos vyras.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-03-04 11:51, atnaujinta 2023-08-06 12:51

2021 metais L. Fruits draugiškai išsiskyrė su savo vyru Christopheriu Haertingu po aštuonerius metus trukusios santuokos. Moteris, naršydama socialiniuose tinkluose, patyrė seksualinį pabudimą ir suprato, kad ji yra lesbietė, rašo portalas nypost.com.

Nepaisant skyrybų Linda ir Christopheris nusprendė likti gyventi kartu dėl savo dviejų vaikų– 4 metų Ellioto ir 2 metų Oweno.

„Pasakėme savo sūnums, kad visada būsime šeima ir kad visada juos mylėsime, o mama ir tėtis nuo šiol juos augins kaip geriausi draugai“, – sakė L.Fruits, kuri savo gyvenimo akimirkomis dalijasi su daugiau nei 2,6 milijonų sekėjų socialinio tinklo „TikTok“ paskyroje „Fruity Bunch“.

Praėjus metams po skyrybų mama pradėjo susitikinėti su Maddy Gross ir greitai moterys tapo neišskiriamos – Lindos mergina net atsikraustė kartu gyventi su mylimąja ir jos buvusiu vyru.

„Per antrąjį mūsų pasimatymą Maddy man papasakojo, kaip ji visada norėjo būti mama ir kaip ji aktyviai bandė rasti donorą. Kalbėjomės apie tai, kaip būtų beprotiška, jei Christopheris būtų donoras ir mūsų vaikai galėtų būti gimininės. To jo mes ir paklausėme dar po penkių mėnesių“, – prisimena L. Fruits.

C. Haertingu tikina, kad jis su Linda yra geriausi draugai ir jei retkarčiais būna sunku – jie kalbasi apie savo emocijas. Abu tikina, kad svarbiausiai yra vaikai ir galimybė juos matyti kiekvieną dieną.

Kai į namus atsikraustė trečias suaugęs asmuo, buvo aišku, kad tai ne trumpalaikė užgaida, nes Maddy ryšys su Linda buvo labai stiprus.

„Po pirmojo pasimatymo mes buvome neišskiriamos. Maddy oficialiai apsigyveno po šešių mėnesių nuo pažinties. Christopheris pirmasis pasisiūlė padėti sukrauti visus jos daiktus ir paruošti jos buvusią gyvenamą vietą nuomai“, – šypsosi Linda.

C. Haertingas tikina nepavydėjęs, kad jo buvusi žmona taip greitai juda į priekį ir buvo labai laimingas, galėdamas priimti M. Grossą į savo namus, net tai reiškia galimybę išlaikyti savo vaikus kartu.

„Mūsų vaikai myli Maddy, o buvimas tuose pačiuose namuose buvo naudingas ir smagus. Kartu tvarkomės, gaminame maistą ir vakarieniaujame, kartais išeiname į lauką kartu su vaikais ir be jų“, – teigia laimingas tėvas.

Aišku, jis netrukus sulaukė ir neįprasto moterų prašymo tapti donoru judviejų vaikui.

„Tikrai iš karto nepasakiau „taip“. Kiekvienai iš jų turėjau daug klausimų, į kuriuos jos turėjo atsakyti, kad jaučiausi patogiai. Didžiausias iššūkis buvo tai, kad man nesinorėjo būti tik donoru. Norėjau būti tėvas ar bendras tėvas ir teisėtai tai įrašyti gimimo liudijime. O visa kita man ne taip rūpėjo“, – aiškina jis.

Už poros mėnesių, gegužę Maddy susilauks taip svajoto kūdikio. Jo laukia ir du jo vyresi broliai Elliotas ir Owenas. Tuo tarpu Christopheris persikėlė gyventi kitur ir susirado merginą.

Nepaisant to, kad visa ši situacija atrodo, kaip avantiūra Linda pripažįsta, kad šeimai reikėjo sunkiai dirbti, kad pasiektų šį tašką.

„Mes nepasiekėme to, kur esame per dieną. Prireikė daug bendravimo, sąžiningumo ir tiesiog gero senamadiško buvimo kartu, kad nusėstų dulkės ir laikinos emocijos“, – pareiškė L. Fruits, kuri tikisi, kad pasidalijusi savo istorija galės paskatinti žmones būti pozityvesniais vieni kitiems.

Parengta pagal „New York Post“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?