Kviečia į nemokamą virtualią ekskursiją po Vilniaus pilis

Alternatyvaus Vilniaus pažinimo platforma „Neakivaizdinis Vilnius" švenčia pirmąjį savo gimtadienį,  o kadangi šventinių ekskursijų planai nukelti vėlesniam laikui, todėl visi kviečiami likti namuose ir dalyvauti virtualioje ekskursijoje.

 Virtualioje ekskursijoje ne tik pasižvalgysite po Vilniaus žemutinę ir aukštutinę pilis, bet ir galėsite užduoti klausimus gidui.<br>„Neakivaizdinis Vilnius“ nuotr.
 Virtualioje ekskursijoje ne tik pasižvalgysite po Vilniaus žemutinę ir aukštutinę pilis, bet ir galėsite užduoti klausimus gidui.<br>„Neakivaizdinis Vilnius“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-04-17 13:58

„Nuo pat pradžių stengėmės parodyti mažiau žinomas puses miesto, kurį dažnai laikome puikiai pažįstamu. Tad tokia ir ši ekskursija – įdomi kelionė po pažįstamas vietas ir jas supančios netikėtos istorijos bei mažiau girdėti faktai.

Virtualios ekskursijos metu pasivaikščiosime po teritoriją, nuo kurios prasidėjo ir augo Vilnius. Aplankysime ir pakalbėsime apie Gedimino pilį, Katedrą, Valdovų rūmus ir kitus teritorijoje esančius, ar buvusius statinius. Išnaudosime virtualumo privalumus – galėsime palyginti, kaip viskas atrodo dabar ir kaip atrodė anksčiau. Galėsime nusikelti į XX a. pradžią ir užeiti į Gedimino pilyje atidarytą kavinę. Tada persikelti į XX a. vidurį ir praeiti tuneliu kiaurai Gedimino kalną. Ekskursiją ves ir istorijas pasakos gidas Andrius Pavelko. Tiesioginės transliacijos metu gidui galėsite užduoti klausimus!“ - rašoma kvietime, kuriuo pasinaudoti gali visi norintys.

Tiesioginė Facebook transliacija vyks balandžio 18 d. (šeštadienį) 12 val. https://www.facebook.com/neakivaizdinisvilnius/​

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: : Lithuanian challenges in Green Finance and Global Agenda