Savaitgalio renginiai šeimoms: aitvarų ir pasakų festivaliai bei šventė Druskinkuose

Šeimos laisvalaikio idėjomis besidalijantis tinklaraštis „Šeimos gidas“ kiekvieną savaitę surenka į vieną vietą įdomiausius būsimo savaitgalio renginius šeimoms su vaikais. Primename, jog nuo penktadienio dalyvaujant renginiuose net ir atvirame ore, privalomos kaukės bei saugaus atstumo išlaikymas. Kas įdomaus įvyks priešpaskutinį vasaros savaitgalio rugpjūčio 22-23 dienomis visoje Lietuvoje?

Daugiau nuotraukų (4)

„Šeimos gidas“

Aug 20, 2020, 3:35 PM

Aitvarų festivalis Zapyškyje

Rugpjūčio 22 d. 15 kartą vyks tradicinis aitvarų festivalis „Tarp žemės ir dangaus“, kuris jau 15 kartą vyks Zapyškyje, Kauno rajone. Tai ir aitvarų entuziastų šventė, kurios metu kūrybinėse dirbtuvėse yra sukuriama šimtai aitvarų. Pagrindinė festivalio programos dalis yra aitvarų ir lėktuvėlių varžybos. Dirbtuvių pradžia 11 val., 13 val. registruojama į varžybas, kurios prasideda 14 val.

Renginys nemokamas.

Pasakų festivalis

Sekmadienį Kauno Nemuno saloje prie „Žalgirio“ arenos vyks šeimų pasakų festivalis, kuris kviečia visus vaikus pasakas kurti, jas vaidinti ir išgirsti! Šeimų pasakų festivalis vaikams ruošia fantastinį žemės lopinėlį ant Nemuno salos kranto, kuriame bus apstu itin smagių dalykų: pripučiamos linksmybių kaskados, skanumynai, gyva muzika, pasakų sekimo profesionalai, tokie kaip – Giedrius Arbačiauskas, Gediminas Storpirštis ir daugelis kitų. Šeimų laukia ir teatralizuoti koncertai, kiti pasirodymai. 

Renginio bilieto kaina nuo 7 eurų.

Baltramiejaus mugė

Penktadienį ir šeštadienį Vilniuje, Rotušės aikštėje vyks 9-oji Istorinė Šv. Baltramiejaus mugė – vėlyvųjų viduramžių ir Renesanso epochos miesto amatų, menų ir cechų tradicijų šventė. Šiais metais šiam istoriniam įvykiui sukanka 525 metai! Kiekvieną dieną 10-19 val. vyks amatų demontravimas, karybos programa, paskaitos, mokymai ir degustacijos. 

Renginys nemokamas.

Šventė „Vasaros aidai“

Šeštadienį Druskininkuose atsisveikinti su vasara kviečia miesto šventė „Vasaros aidai“, kuri skambės ir klegės pačioje kurorto širdyje: meniškoje Vilniaus alėjoje, žaliame ir gaiva alsuojančiame Gydyklų parke, vėsioje Nemuno pakrantėje ir, žinoma, muzikalioje Pramogų aikštėje nuo 10 valandos ryto. Mažesni ir didesni vaikai galės pūsti ir skraidinti į dangų spalvotus muilo burbulus, krykštauti kartu su kojūkininkais, maudytis purioje baltų putų jūroje, pasinerti į muzikines linksmybes kartu su profesionalaus teatro vaikams „Vėjų teatras“ aktoriais.

Renginys nemokamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.