Senelis Kalėda vaikams laidoje papasakojo, kaip keičiasi vaikų įpročiai

Kalėdų senelis, Kalėda, Senis šaltis, Dziedulis – o kaip jūsų vaikai Jį vadina? Lietuviškasis herojus Vytis kviečia į paskutinę šių metų laidelę, kurioje susitiks su pačiu tikriausiu Kalėdų seneliu ir jo talkininkais elniais.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 23, 2020, 4:03 PM

Kai kas dar nustemba, išgirdę nuo seno vartojamą žodį „Kalėda“. Vyčiui tampa smalsu, ar visais laikais lietuviai puošdavo kalėdines eglutes ir laikydavosi tų pačių tradicijų. Vieną dalyką Kalėdų senelis tikrai pripažįsta: jis iš vaikučių sulaukia vis mažiau popierinių laiškų.

Ansamblis „Lietuva“ mažiesiems žiūrovams pristato edukacinių laidų ciklą „Tada ir dabar“. Tai dviejų herojų – Vyčio ir jo išmanaus draugo DI – nuotaikinga kelionė laiku, kurioje vaikai susipažins su praeities bendraamžių laisvalaikiu, pomėgiais ir tradicijomis, o vėliau juos šmaikščiai palygins šių dienų kontekste.

Visos „Tada ir dabar“ laidos yra keliamos į projekto „Youtube“ kanalą bei pritaikytos klausos negalią turintiems vaikams.

Projektą finansuoja Lietuvos kultūros taryba.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.