Kviečia vaikus dalintis savo metų nuopelnais: laimėtojų laukia dovanos

Neretai sakoma, kad Kalėdos – vaikų šventė, nes jie vis dar tiki stebuklais ir be galo laukia ateinančio Kalėdų senelio. Todėl naujienų portalas lrytas.lt kviečia užsukti į polapį „Vaikų Kalėdos“, kuriame laukia Kalėdų senelio laiškai vaikams, kalėdiniai komiksai ir konkursas, kuriame vaikai gali laimėti puikių prizų.

Nauja buvo idėja klientų dovanas paversti auka sergančių vaikų paramos organizacijai.<br>123rf nuotr.
Nauja buvo idėja klientų dovanas paversti auka sergančių vaikų paramos organizacijai.<br>123rf nuotr.
Dukra, ra<br>123rf nuotr.
Dukra, ra<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 30, 2021, 9:13 PM

Penki geriausi elfai

Kalėdos, puikus metas apžvelgti praėjusių metų darbus. Nuveiktais darbais, išmoktomis pamokomis ir nugalėtais iššūkiais vaikai kviečiami pasidalinti konkurse „2021 metų pats geriausias elfas“!

Lrytas.lt ir „Žaislų planeta“ kviečia visus vaikus dalintis savo darbeliais ir nuopelnais. Nesvarbu, gal prisidėjai prie namų ruošos, išmokai kinų hieroglifus, o gal laimėjai aukso medalį svarbiose rungtynėse, visi šie nuopelnai bus įvertinti ir komisija išrinks net tris nugalėtojus.

Dar du specialius prizus įteiksime ir lrytas.lt skaitytojų simpatijoms, už kurias galite balsuoti čia: https://plus.lrytas.lt/vaiku-kaledos/pats-geriausias-elfas

Geriausių penkių elfų laukia du „Paw Patrol“ rinkiniai, „Zoobles Magic Manson“ žaidimas ir du „Rainbocorns“ siurprizai.

Kalėdų senelio laiškai

Užsukusių į „Vaikų Kalėdos“ polapį tėvų laukia galimybė susitarti su Kalėdų seneliu ir gauti personalizuotą laišką savo vaikams. Jis paskatins vaikus parašyti laišką atgal su savo norų sąrašu.

Tiesa, jei norite paskatinti vaiką dar labiau pasistengti būti geresniais paskutinį metų mėnesį, pakvieskite jį pasitikrinti, kaip tapti geriausiu elfu. Įvedęs savo vardą ir pavardę (su tėvų pagalba), mažylis sužinos – ar yra jis gerųjų elfų sąraše, gaus dovanėlę šiemet ar ne? Kiekvieno vaiko Kalėdų senelis dar paprašo padaryti papildomus tris gerus darbus, kurie skiriami kiekvienam asmeniškai ir nesikartoja.

O jei tėvai patys nori paskatinti vaikus nuveikti ką nors gražaus, kviečiame atsisiųsti „Gerų darbų sąrašą“, kurį užpildysite patys ir laukdami Kalėdų nuveiksite šį tą gero.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.