Išrinkti patys geriausi Kalėdų elfai: garsino Lietuvos vardą, aukojo santaupas ir krėtė pokštus

Beveik mėnesį naujienų portalo lrytas.lt ir „Žaislų planeta“ bendrame projekte „Vaikų Kalėdos“ vyko įnirtingas konkursas berenkant 2021 metų patį geriausią elfą – vaiką, kuris šiais metais džiugino artimuosius ir aplinkinius savo poelgiais. Kas nugalėjo?

Lrytas.lt ir „Žaislu planeta“ skelbia penkis 2021 metų geriausius elfus.<br>lrytas.lt koliažas
Lrytas.lt ir „Žaislu planeta“ skelbia penkis 2021 metų geriausius elfus.<br>lrytas.lt koliažas
Sofija iš Kretingalės stebina savo meninės gimnastikos gabumais.<br> Dalyvių nuotr.
Sofija iš Kretingalės stebina savo meninės gimnastikos gabumais.<br> Dalyvių nuotr.
Adelė iš Panevėžio – itin rūpestinga.<br>Dalyvių nuotr.
Adelė iš Panevėžio – itin rūpestinga.<br>Dalyvių nuotr.
Dominyka iš Vilniaus paaukojo visas savo santaupas.<br> Dalyvių nuotr.
Dominyka iš Vilniaus paaukojo visas savo santaupas.<br> Dalyvių nuotr.
Adas iš Panevėžio krečia linksmus pokštus.<br> Dalyvių nuotr.
Adas iš Panevėžio krečia linksmus pokštus.<br> Dalyvių nuotr.
Rapolas sėkmingai izoliavosi du kartus.<br> Dalyvių nuotr.
Rapolas sėkmingai izoliavosi du kartus.<br> Dalyvių nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Dec 23, 2021, 1:04 PM

Konkurso taisyklės paprastos – tereikėjo tėvams ar vaikams su tėvų leidimu aprašyti, kuo šie metai buvo ypatingi, kokių gerų darbelių nuveikė ar pasiekimų pasiekė mažasis elfas bei jei buvo noro – pasidalinti nuotrauka. Laimėtojus rinko skaitytojai balsuodami už įkeltus aprašymus ir garbinga „Vaikų Kalėdų“ komisija. Iš viso konkurse dalyvavo 30 vaikų, pretenduojančių į geriausio elfo vardą bei ypatingas „Žaislų planetos“ dovanas, o už juos balsavo net keletas tūkstančių skaitytojų.

Kūčių išvakarės – pats laikas skelbti laimėtojus ir įteikti vaikus džiuginančius prizus!

Skaitytojų balsai lėmė, kad antroji vieta ir „Paw Patrol“ rinkinys atitenka Adui iš Panevėžio, kuris prisistatė itin žaismingai: „Ne visi elfai būna geri ir paklusnūs. Esu elfas, kuris linksmina sesutę bei tėvelius. Šiemet atlikau bandymą – vanduo tampa mėlynas, kai prožektorių įmeti į klozetą!“. Linkime Adui daugiau nemėtyti daiktų į jiems neskirtas vietas, o geriau mėgautis nauju žaidimu su šunyčiais Patruliais.

Daugiausiai skaitytojų balsų surinko taip pat panevėžietė, keturmetė Adelė, kuri tikina, kad yra labai rūpestinga: „Kai mamytė sirgo, jau nešiau vandenuką, vėsinau kaktą šaltu rankšluosčiu. Padedu mamytei rūpintis jaunesniu broliuku, visus myluoju ir bučiuoju.“ Nuo šiol Adelė galės rūpintis ir džiaugtis nauju žaislu – neišpasakytai mielu „RainboCorns“ rinkiniu.

Lrytas.lt ir „Žaislų planeta“ komisija ilgai sprendė ir suko galvas, kas tapo 2021 metų geriausiais elfais - visų vaikų darbai bei pastangos yra verti tokio titulo. Į ginčą įstraukęs Kalėdų Senelis savo padėjėjo vardus ir dovanas nusprendė įteikti šiems vaikams:

  • Dominyką iš Vilniaus, kuri paskyrė visus sutaupytus pinigus gydytojams, kad jie galėtų įsigyti reikalingų priemonių kovojant su koronavirusu. Už šį mielaširdiškumą, dosnumą ir norą padėti Dominykai įteikiame „Zoombles“ rinkinį.
  • Minkštas ir pūkuotas „Zoobles“ atitenka Lietuvos vardą garsinančiai Sofijai iš Kretingalės. Šešerių mergaitė intensyviai treniruojasi ir jau pelno pirmuosius laurus – tarptautiniame meninės gimnastikos turnyre Varšuvoje iškovojo antrąją vietą. Sveikiname ir tikimės, kad laimėjimas ir geriausios elfės vardas neš sėkmę ir toliau!
  • Rapolas iš Mastaičių pavergė komijos narių širdis išvardinęs, kaip jis šiais metais rūpinosi savo naująja drauge sfinksų veislės katyte Aksyte, apgynė jaunesnį draugą ir neleido iš jo juoktis bei sėkmingai izoliavosi du kartus. Šaunuolis, Rapolai, už tai dovanojame „Paw Patrol“ rinkinį ir linkime toliau tęsti gerus darbus.

Lrytas.lt ir „Žaislų planeta“ dėkoja visiems dalyviams ir primena – visi vaikai yra nuostabūs ir Kalėdų Senelis tai tikrai žino!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.