Mergaitės svajonė išsipildė „Disney“ animaciniame filme „Encanto“

Dvylikametė mergina, parašiusi laišką, prašydama kompanijos „Disney“ sukurti personažą su akiniais, džiūgauja – kūrėjai tai padarė savo naujausiame animaciniame filme „Encanto“.

Lawri itin patiko „Encanto“ personažė Mirabel.<br>„Disney“, asmeninio albumo nuotr. / lrytas.lt koliažas
Lawri itin patiko „Encanto“ personažė Mirabel.<br>„Disney“, asmeninio albumo nuotr. / lrytas.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 5, 2022, 3:22 PM

Lowri iš Didžiosios Britanijos parašė laišką kino kompanijai prieš trejus metus, kai jau tebuvo devyneri, rašo portalas bbc.com. Filmo režisierius Jaredas Bushas sako, kad tuo metu negalėjo jai pasakyti, kad mergaitės noras netrukus išsipildys – daugelio širdis užkariavusiame filmuke „Encanto“ pagrindinė herojė Mirabel taip pat nešioja akinius.

Lowri prisipažįsta, kad laišką panoro parašyti todėl, kad yra vienintelė savo šeimoje nešiojanti akinius: „Jaučiausi vieniša šiuo klausimu ir nepakankamai graži.“

Animaciniame filme būtent ir pasakojama apie ypatingos šeimos narę Mirabel, kuri, skirtingai nei jos giminaičiai, neturi ypatingų galių, todėl jaučiasi vieniša ir nesuprasta. Ir ji, vienintelė šeimoje, nešioja akinius.

J.Bushas, parašęs ir režisavęs „Encanto“, socialiniame tinkle „Twitter“ pareiškė, kad kai Lowri parašė „Disney“, kompanija jau planavo filmą, kuriame vaidins personažas su akiniais.

Per tiek metų Lowri ne tik susitaikė, bet ir džiaugiasi nešiodama akinius – ji parašė knygą apie princesę su akiniais bei tapo regėjimo labdaros ambasadore.

„Nenorėčiau nenešioti akinių. Jaučiu, kad akiniai yra mano tapatybės dalis“, – teigia mergina.

Parengta pagal BBC inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.