Naujos kartos lėlės kviečia vaikus atrasti netikėtas madas ir patirti pokyčius

Anksčiau vaikai, žaisdami su lėlėmis, patys kurdavo jų gyvenimo istoriją, o „Glo-up Girls“ lėlės jau atkeliauja su bagažu ne tik žinių apie save, bet ir daugybe papildomų aksesuarų. Projekte „Naujausi žaislai“ lėles išbandė sesės Eleonora ir Olivija, kurios nusprendė, kad jos išvaizda prilygsta žmonėms.

Šešios skirtingos „Glo-up Girls“ turi ne tik kitokią išvaizdą, bet ir charakterį.<br> Gamintojo nuotr.
Šešios skirtingos „Glo-up Girls“ turi ne tik kitokią išvaizdą, bet ir charakterį.<br> Gamintojo nuotr.
Kiekviena „Glo-up Girls“ lėlė turi daugybę aksesuarų.<br>Gamintojo nuotr.
Kiekviena „Glo-up Girls“ lėlė turi daugybę aksesuarų.<br>Gamintojo nuotr.
 Kiekviena „Glo-up Girls“ lėlė turi daugybę aksesuarų.<br> Gamintojo nuotr.
 Kiekviena „Glo-up Girls“ lėlė turi daugybę aksesuarų.<br> Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 1, 2022, 9:00 AM, atnaujinta Jan 4, 2023, 12:36 PM

„Sese, žiūrėk, jos pėdos ir rankos lankstosi!“, „Kokie plaukai! Ir aš norėčiau tokių“, – susižavėjimo neslėpė mergaitės.

Glo-up Girls“ lėlės kviečia joms atlikti manikiūrą, pedikiūrą, makiažą, žaisti SPA, atrasti netikėtas madas ir patirti daugybę nuotykių. Kolekciją sudaro 6 lėlės, kurių kiekviena pasižymi tik jai budingomis savybėmis. Štai Rose, yra amžina optimistė. Ji rūpinasi viskuo, kas gyva ir siekia tapti aplinkosaugos lydere. Sadie pasižymi svajingu stiliaus pojūčiu ir energinga prigimtimi! Jai patinka kurti makiažo pamokomuosius vaizdo įrašus ir dalyti patarimus tiems, kuriems jų reikia.

Kuri lėlė labiausiai patiktų jūsų vaikams?

„Kiek daug detalių – deimančiukai plaukams, lipdukai veidui... O, čia yra net kojinės“, – perrenginėdama lėlę džiaugėsi Olivija.

„Glo-up Girls“ lėlės rinkinį sudaro lėlė su žavinga apranga, rankinė, plaukų brangakmeniai, dvi poros batų, du auskarų rinkiniai, pora kojinių, specialus aplikatorius, kurį sudrėkinus ir palietus lūpas, rankų bei kojų nagučius – šie pakeičia spalvą. O kur dar plaukų šukos, kolekciniai rėmeliai ir kiti papildomi priedai, kurie prie kiekvienos lėlės yra skirtingi.

Vaikai galės sukurti savo „Glo-Up Girls“ lėlės stilių, kad ji atrodytų pritrenkiančiai, pasitelkus šiuolaikines madas, aksesuarus, makiažą ir dar daugiau!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.