Ką padovanoti paaugliams? Naujausi žaislai, kurie ir lavina, ir džiugina

Vokelio su pinigais po eglute Kalėdų senelis nededa, tad tikras galvosūkis, kuo nudžiuginti 10–14 metų šiuolaikinius vaikus. Dalijamės žaislų naujienomis iš parduotuvių „Žaislų planeta“, kurios paauglius ne tik pradžiugins, sudomins, bet ir padės tobulinti tam tikrus įgūdžius.

Žaislinis šautuvas „Nerf“.
Žaislinis šautuvas „Nerf“.
Žaislinis šautuvas „Xshot“.
Žaislinis šautuvas „Xshot“.
Tatuiruočių rinkinys „Crazy Chic“.
Tatuiruočių rinkinys „Crazy Chic“.
Molio lipdymo rinkinys „Sycomore“.
Molio lipdymo rinkinys „Sycomore“.
Radijo bangomis valdoma valtis.
Radijo bangomis valdoma valtis.
„Ticket to Ride“.
„Ticket to Ride“.
„Jumanji Ultimate Deluxe“.
„Jumanji Ultimate Deluxe“.
Apvali dėlionė „Gaublys“.
Apvali dėlionė „Gaublys“.
Dronas su kamera.
Dronas su kamera.
Dėlionė.
Dėlionė.
„Poezija neanterdalietiškai“.
„Poezija neanterdalietiškai“.
Daugiau nuotraukų (12)

Lrytas.lt

Dec 16, 2022, 10:00 AM, atnaujinta Dec 21, 2022, 2:52 PM

Stalo žaidimai

Stalo žaidimai ugdo loginį mąstymą, skatina sveiką konkurenciją, bet ir tuo pačiu – moko pralaimėti. Stalo žaidimai yra puikus užsiėmimas visai šeimai, ypač tinka savaitgaliais ar atostogų metu, todėl išsirinkus visiems patinkantį stalo žaidimą turėsite malonią veiklą visiems.

„Ticket to Ride“

„Ticket to Ride“ yra nuotykis, kurį patirsite keliaudami traukiniu po Europą. Tad lipk į vagoną ir keliauk – kelionė prasideda!

Žaidėjai turi surinkti reikiamą kiekį specialių kortų, kurios leidžia užimti traukinių linijas. Kuo ilgesnė traukinių linija, tuo daugiau taškų už ją yra suteikiama. Papildomi taškai suteikiami ir už specialių maršrutų nutiesimą.

„Poezija neanterdalietiškai“

Kaip skambėtų Maironis, jei būtų gyvenęs prieš 50 tūkstančių metų? Tapkite akmens amžiaus poetais, kurkite vienskiemenių ar dviskiemenių žodžių apibūdinimus, tuomet atspėkite juos bei mojuokite didele pripučiama kuoka! Nes menas tai ne juokas!

„Jumanji Ultimate Deluxe“

Tykantys liūtai, raganosiai, krokodilai... džiunglių pasaulyje Jūsų laukia daugybė pavojingų gyvūnų. Kvieskite draugus ir pasinerkite į šį smagų žaidimą, padėsianti pasinerti į visai kitą pasaulį!

Veiksmo žaislai

Šiuolaikiniai vaikai gyvena technologijų kupiname pasaulyje, todėl jiems labai įdomūs įvairūs žaislai su ypatingomis savybėmis. Tokie žaislai taip pat skatina vaikus pagilinti žinias tam tikrose technikos srityse ir puikiai tinka žaidimams vieniems ar su draugais.

Žaislinis šautuvas „Nerf“

„Nerf“ žaislinis šautuvas „Elite 2.0 Eaglepoint RD 8“ leidžia peržengti savo galimybių ribas. Pasiruoškite kvapą gniaužiančioms kovoms su šautuvu, kurį galite modifikuoti ir pritaikyti bet kokiai misijai ar kovai ir mūšio lauke įgyti pranašumą. Uždedamas taikiklis ir būgnas leis lengviau nusitaikyti ir iššauti net 8 šūvius, kurie pasieks net už 27 metrų esantį taikinį.

Dronas su kamera

Lengvai sulankstomas dronas su integruota WI-FI kamera. Galima valdyti naudojant mobiliąją programėlę arba nuotolinio valdymo pulteliu. Pažangios Syma drono funkcijos leis kurti nuostabius HD vaizdo įrašus!

Radijo bangomis valdoma valtis

Valtis itin greita, pasiekia net 25 km/h greitį! Dvigubi sraigtai leidžia judėti visomis kryptimis.

Žaislinis šautuvas „Xshot“

„X-SHOT Regenerator“ leidžia jums sujungti daugiau nei 1000 kombinacijų su priedais, kurie leidžia jums konfigūruoti savo šautuvą taip, kaip jums labiausiai patinka! Žaislinio šautuvo kulkos gali skrieti net iki 24 metrų. Į komplektą įeina 48 šoviniai, o prie šio žaislinio šautuvo galima pritaikyti net 12 priedų.

Kūrybiniai užsiėmimai

Paaugliai jau turi savų pomėgių – vieni mėgsta aktyvias veiklas, o kiti linkę į meninius užsiėmimus. Naujausi žaislai suteikia plačias galimybes užsiimti įvairiomis veiklomis!

Molio lipdymo rinkinys „Sycomore“

„Sycomore“ filosofija – siūlyti kokybiškas priemones, kurios suartintų tėvus ir vaikus kuriant bei dovanotų laimės akimirkas. Tikras puodžiaus molio lipdymo ratelis leidžia kurti įvairiausius dirbinius! Galima reguliuoti sukimosi greitį. Rinkinyje rasite keramikos įrankius, molio pakelį ir išsamią instrukciją.

Tatuiruočių rinkinys „Crazy Chic“

Tatuiruočių mėgėjams – itin šaunus rinkinys, su kuriuo galėsite piešti arba kurti tatuiruotes pagal trafaretus.

Su specialiu kūno rašikliu keičiamais antgaliais galima smagiai kurti norimus piešinius and odos. Pridedami specialūs kūno dažai, kempinėlės, trafaretai, aplikatorius ir tatuiruočių katalogas, kuriame rasite ne tik piešinių ir patarimų, bet galėsite saugoti ir savo sukurtus tatuiruočių eskizus.

Dėlionės

Sakoma, kad gera dėlionė yra lyg meditacija – koncentraciją ugdantis užsiėmimas ir ramina, ir leidžia pabūti su savo mintimis. Šiuolaikinės dėlionės gali būti erdvinės, originalaus dizaino, o gal džiuginti ypatingu dydžiu!

Apvali dėlionė „Gaublys“

540 detalių apvali dėlionė-gaublys bus ne tik įdomi veikla, tačiau pasitarnaus kaip graži dekoracija bei mokomoji priemonė, leisianti iš arčiau susipažinti su įvairiais pasaulio kampeliais.

Dėlionė

Dėlionė „Las Vegas“ yra 6000 dalių – rimtas iššūkis net ir didžiausiems dėlionių mėgėjams, o sudėjus ją – džiaugsitės net 168,6 x 118,4 cm dydžio Las Vegaso paveikslu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.