Laukti Kalėdų vaikai gali dar smagiau: laukia konkursai, dovanos ir nemokamos veiklos

Naujienų portalas lrytas.lt ir partneris „Žaislų planeta“ kviečia dalyvauti tradiciniame projekte „Vaikų Kalėdos“. Trečius metus iš eilės mažieji, kartu su tėvais, užsukę į projekto puslapį projektas.lrytas.lt/vaiku-kaledos-2023/ ras daugybę įvairių veiklų, galės gauti Kalėdų senelio laišką ir sudalyvauti konkursuose, kurių prizų lentynoje – patys populiariausi žaislai.

Projektas „Vaikų Kalėdos“.<br>lrytas.lt nuotr.
Projektas „Vaikų Kalėdos“.<br>lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 21, 2023, 3:11 PM, atnaujinta Nov 21, 2023, 3:12 PM

Kadangi iki Kalėdų liko visai nedaug, o Kalėdų senelis gyvena tikrai toli, pats laikas parašyti jam laišką. O jei nedrąsu rašyti, projekte „Vaikų Kalėdos“ besidarbuojantis elnias Rudolfas atneš Kalėdų senelio laišką. Užpildžius laišką asmeniniais duomenimis apie vaiką ir perdavę jam šį laišką, tikrai įtikinsite, kad Kalėdų senelis jo nepamiršo ir galvoja, ką įteikti šiemet.

„Vaikų Kalėdos“ puslapyje rasite šablonus, kuriuos galima nemokamai atsispausdinti patiems. Tik čia rasite gero vaiko pažymėjimus, kurie patvirtina, kad Kalėdų senelis pas vaikus ateis. Taip pat yra spalvingas laiškas paruoštukas Kalėdų seneliui. Jį užpildžius galima įdėti į paruoštą specialų voką ir siųsti Kalėdų seneliui. Na, o, kad Kalėdų laukti nebūtų taip ilgu, galite atsispausdinti ir Vaikų Kalėdų dirbtuvėlių užduočių šablonus. 

Daugybė vaikų suka galvą, ką norėtų rasti po eglute, todėl polapyje „Vaikų Kalėdos“ jų laukia paruoštukas – geriausių žaislų dešimtukas, tad idėjų, ką įrašyti laiške Kalėdų seneliui, tikrai mažieji nepritruks.

Šiais metai Kalėdų senelio pagalbininkas elnias Rudolfas kviečia visus mažuosius skaitytojus dalyvauti konkurse „Mano svajonių žaislas“. Nesvarbu, matėte tokį parduotuvių lentynose ar savo svajonėse, pieštukais, flomasteriais ar kita technika įamžinkite savo viziją. Tuomet tėvai, globėjai ar seneliai turi nufotografuoti darbelį ir įkelti jį į „Vaikų Kalėdos“ puslapį. Daugiausiai balsų surinkę trys laimingieji bus apdovanoti vertingais „Žaislų planeta“ prizais!

Na, o kad Kalėdų laukti būtų dar maloniau, Kalėdų senelis paruošė ir geriausių kalėdinių filmų dešimtuką. Kartu visa šeima praleiskite daugiau laiko susirangę ant sofos ir su garuojančios kakavos puodeliais stebėkite vykstančius stebuklus ekrane.

Laukiame užsukant – projektas.lrytas.lt/vaiku-kaledos-2023/ 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.