Kalėdinių dovanų, kurios patiks ne tik vaikams, bet ir visai šeimai, idėjos

Kalėdų senelis nori vaikui padovanoti pačią geriausią, ilgiausią žaidžiamą ir labiausiai mylimą dovaną. Klausimas, kaip tokią išrinkti? Dalijamės idėjomis, kurie žaislai džiugins ne tik vaikus, bet į pramogas įtrauks ir visą šeimą.

Stalo žaidimai – puiki dovana vaikams per Kalėdas.<br>„Freepik“ nuotr.
Stalo žaidimai – puiki dovana vaikams per Kalėdas.<br>„Freepik“ nuotr.
Stalo žaidimas „Harry Potter Mischief Managed“.<br>„Žaislų planeta“ nuotr.
Stalo žaidimas „Harry Potter Mischief Managed“.<br>„Žaislų planeta“ nuotr.
Stalo žaidimas „Harry Potter Mischief Managed“.<br> „Žaislų planeta“ nuotr.
Stalo žaidimas „Harry Potter Mischief Managed“.<br> „Žaislų planeta“ nuotr.
Stalo žaidimas „Jumanji Ultimate Deluxe“.<br> „Žaislų planeta“ nuotr.
Stalo žaidimas „Jumanji Ultimate Deluxe“.<br> „Žaislų planeta“ nuotr.
Pokeris, aliuminiame lagaminėlyje.<br> „Žaislų planeta“ nuotr.
Pokeris, aliuminiame lagaminėlyje.<br> „Žaislų planeta“ nuotr.
Žaidimas „Twister Air“.<br> „Žaislų planeta“ nuotr.
Žaidimas „Twister Air“.<br> „Žaislų planeta“ nuotr.
Stalo futbolas.<br> „Žaislų planeta“ nuotr.
Stalo futbolas.<br> „Žaislų planeta“ nuotr.
Žaidimas „Friends Ball“.<br> „Žaislų planeta“ nuotr.
Žaidimas „Friends Ball“.<br> „Žaislų planeta“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

Dec 7, 2023, 8:00 AM

Viena iš prasmingiausių kalėdinių dovanų vaikams galėtų būti stalo žaidimas – būtent šis užsiėmimas duoda labai daug naudos. Pirmiausia, stalo žaidimai skatina kartu praleisti prasmingą laiką visai šeimai, taip kuriant ryšį su vaikais, kol jie dar maži, kad jis išliktų, kai jie užaugs.

Stalo žaidima lavina bendravimo įgūdžius, mažesniems vaikams padeda ugdyti smulkiąją motoriką, vyresnius – įvairių kitų dalykų, kaip skaičiavimas, taisyklių laikymasis ar naujų faktų sužinojimas.

Kartu su vaikais žaisdami stalo žaidimus galime padėti vaikams suprasti, kas yra sveika konkurencija ir išmokyti juos patirti nesėkmes.

Renkantis stalo žadimus svarbu atsižvelgti į vaiko amžių ir jo pomėgius, tad dalijamės populiariausių ir naujausių stalo žaidimų topu.

Stalo žaidimas „Harry Potter Mischief Managed“

„Spinmaster Games“ pristato unikalų šeimos žaidimą Hario Poterio pasaulio gerbėjams. Stalo žaidimas tinkamas vaikams nuo 8 metų ir suaugusiems. Rinkinyje yra įspūdinga pilis su laiptais ir autentiško dizaino, filmu paremtais kambariais, puodynė su šaukštu, žaidimo kortelės ir žetonai, kauliukai, žaidimo monetos, maži žetonėliai, žaidėjų figūrėlės su pasirinkto namo žymekliu, daug kitų priedų, instrukcijos.

Žaidimo tikslas – rinkti taškus savo Hogvardso namui kovojant su kitais žaidėjais dėl skirtingų pasiekimų.

Stalo futbolas

Dar vienas azartiškas užsiėmimas visai šeimai – stalo futbolas. „Hy-Pro“ stalo futbolo stalas užsideda ant patogaus aukščio paviršiaus, tad žaidimas tinka vaikams nuo penkerių metų. Rinkinyje yra įmontuota balų skaičiavimo ir kamuoliukų grąžinimo sistema, o rankenos dengtos guma pasitarnaus patogesniam žaidimui.

Stalo žaidimas „Jumanji Ultimate Deluxe“

Tykantys liūtai, raganosiai, krokodilai... Džiunglių pasaulyje žaidėjų laukia daugybė pavojingų gyvūnų. Kvieskite visą šeimą ar draugus ir pasinerkite į šį smagų žaidimą, padėsianti pasinerti į visai kitą pasaulį.

Stalo žaidimą sudaro aukštos kokybės medinis dėklas, kuris primins originalų filme rodytą žaidimą. Žaidimą rekomenduojama žaisti nuo aštuonerių metų.

Pokeris, aliuminiame lagaminėlyje

Su vyresniais vaikais galite surengti pokerio vakarėlį, kuriam prireiks originalaus „Cardinal Games“ pokerio priemonių lagaminėlio. Jame rasite kazino stiliaus sunkius žetonus, kortų kaladę ir instrukcijas.

Žaidimas „Twister Air“

„Twisterį“ žino daugelis – pamenate, kur sukant vilkelį reikia dėtį ranką arba koją ant kilimėlyje parodyto apskritimo. O išlaikyti lygsvarą kartais tampa tikrai nelengva! O dabar pristatome jums patobulinim – pereikite nuo kilimėlio prie ekrano su „Twister Air“ žaidimu! Šis žaidimas su programėle yra naujoviška, elektroninė „Twister“ žaidimo versija.

Žaidimas veikia elektroniniu būdu, ant riešų ir kulkšnių užsidėjus spalvotas apyrankes. Norint žaisti, reikalinga nemokama programa „Twister Air“. Žaidėjai turi užsidėti specialias tamprias juosteles kulkšnims ir riešams, kurios seks jų judesį. Rinkinyje yrareguliuojamas stovas, kuriame žaidimo metu laikomas išmanusis įrenginys. Pasirinkite komandinį žaidimą ir konkuruokite su draugu ar komanda bendrame ekrane – daugiausiai taškų surinkusi pusė laimi! Taip pat galite žaisti vienas– mokytis ar gerinti savo rezultatus.

Žaidimas „Friends Ball“

Pats smagiausias vakarėlio žaidimas visai šeimai ar paauglių kompanijai. Kiek laiko gali išbūti nenumetęs kamuolio? Varžykis su draugais ir sužinot kiek laiko ištversi per visus 5 žaidimo etapus.

Žaidimą gali žaisti 2–8 žaidėjai nuo 12 metų. Žaidimą sudaro 5 etapai, numetus kamuolį 3 kartus – žaidėjas pralaimi. Sudėtingaisuai tai, kad kiekviename etape iššūkiai sunkėja.

Daugiau stalo žaidimų galite rasti fizinėse „Žaislų planeta“ parduotuvėse arba internete https://www.zaisluplaneta.lt/lt/stalo-zaidimai/stalo-zaidimai/tx-S1501

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.