Tėvai, pas kurių vaikus neateina Kalėdų Senelis, įvardijo priežastis, kodėl taip yra

Kalėdų senelio laukimas yra vienas iš didžiausių stebuklų, kuriais tiki vaikai. Vienok, ne visi tėvai pritaria šio mito kūrimui ir dažnai vaikams pasako tiesą nuo pat pradžių.

Kalėdų senelio laukimas yra vienas iš didžiausių stebuklų, kuriais tiki vaikai.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Kalėdų senelio laukimas yra vienas iš didžiausių stebuklų, kuriais tiki vaikai.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 8, 2023, 11:36 PM

Žinoma, šiuolaikinės Kalėdos sulaukia daug priekaištų dėl jų materializavimo ir visa ko sudaiktinimo – vaikai dažnai laukia ne Kalėdų stebuklo, o konkrečių daiktų. Kalėdų senelis lieka įdomus tik dėl to, kad duoda ko paprašai nežiūrėdamas į kainą.

Todėl ne visi tėvai kuria pasakas vaikams apie Šiaurės elnius, o nuo pat pirmųjų švenčių, kai vaikai jau supranta, pasako tiesą. Tuo įsitikinęs ir „TikTok“ žvaigždė Mattas Kruegeris, kuris savo virusiniame video įraše sako „Mes nemeluojame savo vaikams apie Kalėdų senelį“.

Vyras prisipažįsta, kad vaikystėje sužinojęs tiesą buvo sugniuždytas, suabejojo tėvų sąžiningumu ir net kilo minčių „ar ir kiti dalykai, kuriuos jie pasakė, buvo tiesa?“

Todėl M. Kruegeris stato eglutę ir vaikams dovanoja dovanas tam, kad švęstų Jėzaus gimimą, o ne dėl kažkokio personažo su raudonu kostiumu.

Komentaruose po šiuo video žmonės jam rašo, kad galima turėti ir Kalėdų Senelį, ir Jėzų. Daugelis ragino kūrėją „nesugadinti to kitiems vaikams“, kurie irgi žiūri „TikTok“. Kiti sako, kad Mattas atima iš savo vaikų vieną nuostabiausių vaikystės dalių.

Tačiau iš tūkstančių šio įrašo komentarų aišku, kad vis daugiau tėvų palaiko Kalėdų senelio nebuvimą, rašo portalas parents.com.

Tai ne vienintelis toks video įrašas socialiniuose tinkluose. Kita mama, kurianti slapyvardžiu „Koyahana“, savo įrašuose net kelia klausimą – ar etiška yra sakyti, kad vaiko elgesį stebi ir vertina Kalėdų senelis, nes tai atrodo labai keistai.

Komentatoriai pastebi, kad socialiniuose tinkluose auganti karta gali būti ta, kurioje miršta Kalėdų senelio magija ir tai yra labai liūdna.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar yra galimybių, kad įvyks pilietybės referendumas?