Trimetis vidury nakties išpakavo visos šeimos dovanas: tėvai neslepia savo reakcijos

Labai ankstų Kalėdų rytą Katie ir Scottą Reintgenus iš Šiaurės Karolinos (JAV) nustebino ne Kalėdų senelis, bet jų sūnaus staigmena.

Šia nuotrauka Scottas Reintgenas pasidalijo savo X paskyroje.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Šia nuotrauka Scottas Reintgenas pasidalijo savo X paskyroje.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 28, 2023, 5:02 PM, atnaujinta Dec 30, 2023, 12:08 PM

Pora prisimena, kaip vidury nakties mažylis paprašė žirklių ir tik po kurio laiko pora pabudo nusprendusi išsiaiškinti kam jam jos.

Populiarus mokslinės fantastikos ir knygų jaunimui rašytojas Scottas Reintgenas su žmona tik nusileidę prie eglutės suprato, kad jų mažylis iš dovanų popieriaus išplėšė kiekvieną kruopščiai tėvų suvyniotą dovaną skirtą visiems šeimos nariams.

S. Reintgenas šia naujiena ir nuotrauka iš įvykio vietos Kalėdų rytą pasidalijo savo socialiniame tinkle X ir per parą ši žinutė sulaukė daugiau nei 6 milijonų peržiūrų.

Reintgenų trims vaikams – šeši, treji ir vieneri metai. Jie visi užmigo iki 21 valandos, o tuomet tėvai, baigę pakuoti dovanas apie 23 val. nuėjo miegoti jiems iš paskos.

Visi, išskyrus vidurinėlį, visų vadinamą „T“, kuris trečią valandą nakties atsibudo ir atėjo tėvų paprašyti žirklių, kad galėtų prakirpti žmogaus voro tinklelį. Tik po kurio laiko tėvai susiprato, kad verta pasiaiškinti, ką norėjo padaryti mažylis.

„Atvirai, tai negalėjau patikėti, kad jis iš tikrųjų atidarė visas dovanas. Tai tiesiog taip šokiravo, kad norėjosi tik juoktis. Jaučiausi, lyg išgyventume sceną filmę ar mus filmuotų slapta kamera“, – portalui today.com sakė S. Reintgenas.

Scottas prie savo socialinio tinklo įrašo pridėjo antrąjį vaizdo įrašą, kuriame paaiškino, kad vėliau išsiaiškino, kad T norėjo atidaryti visas dovanas, jog niekas „nesupainiotų“ ir „visi žinotų, ką gavo“. Vaizdo įrašo antraštėje jis prirašė, kad tai yra „istorija, kurią pasakosime visą likusį gyvenimą“.

Aptikę betvarkę aplink jų eglutę, Scottas padėjo vaikams vėl užmigti, o Katie, vadovaujanti populiariai „Etsy“ parduotuvei „Citrus and Poppy“, pradėjo varginantį dovanų pervyniojimo darbą. Rytas, kai visi atsibudo, tėvams nebuvo labai lengvas.

„Iš pradžių juokiausi. Tada norėjosi verkti. Po sekundės baimės, kaip ir visos mamos, perėjau į „super mamos režimą“. Viena geriausių Kalėdų dalių – būti stebuklų kūrėjais savo vaikams. Juokinga, mano vyriausias net nepastebėjo, kad įvyniojimas buvo netobulas – jie per daug skubėjo viską išpakuoti“, – pasakoja Katie.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.