Sukūrė žaislo maketą, kuris neegzistuoja, bet patiktų daugybei tėvų

Šimtus tūkstančių sekėjų internete turintis menininkas Adam Padilla pasidalijo netikro žaislo prekine dėžute ir sulaukė daugybės tėvų palaikymo – jie teigė, esant galimybei, tokį žaislą mielai įsigytų. Turinio kūrėjas ir dizaineris dažniausiai savaip perdaro jau egzistuojančias nuotraukas, vadinamuosius memus. Šįkart jo taikinyje – populiarus vaikų žaislų prekių ženklas „Fisher Price“. 

 Žaislas atspindi daugybės tėvų karantino metu patirtą realybę.<br> Adam Padilla maketas
 Žaislas atspindi daugybės tėvų karantino metu patirtą realybę.<br> Adam Padilla maketas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 12, 2020, 1:01 PM

A.Padilla sukūrė „Dirbu namuose“ žaidimų rinkinį (angl. „Work From Home Playsett“), kuris atrodo itin tikroviškai. Dažniausiai vaidmenų žaidimuose vaikai imituoja tai, ką daro suaugusieji. Taip ir šiame žaidime prie vaikiško plastikinio stalo parodyta kompiuteriu dirbanti mergaitė, o šalia užrašyti rinkinio priedai: video konferencijų rinkinys, verkiantis kūdikis ir vyno butelis. 

Virš nuotraukos užrašas – tobulas žaislas 2020-tiesiems, kuris neegzistuoja. 

Šalia menininkas parašęs savo ironišką pastebėjimą „Nesugaliu sulaukt, kol nusiklyksiu iki išprotėjimo per įsivaizduojamą mano vaikų darbo susitikimą“.

Iliustracijoje vaizdžiai ironizuota tėvų, dirbančių namuose realybė – ašarojantis vaikas žaidžia po stalu, ant kurio mama „Zoom“ programėle nuotoliniu būdu kalbasi su bendradarbiais, o šalia stovi vyno buteliai ir didžiulė taurė. Ji, kaip dažniausiai būna mergaitėms skirtuose rinkiniuose, yra ryškiai rožinė. Įdomi ir lėlės išraiška – kūdikis yra susiraukęs ir, rodos, tuoj pravirks.

Komentarus rašantys tėvai siūlė rinkinį papildyti neplautais indais, ant kelių ar kompiuterio klaviatūros bandančia susirangyti kate, daugiau besipykstančių vaikų-lėlių, o mergaitei vietoje kelnių, kurių nemato bendradarbiai, aprengti pižamą.

Instagrame nuotrauka sulaukė beveik 30 tūkstančių širdelių, kuriomis gerbėjai išreiškė savo pritarimą maketui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.