Keturmetis stebina pasaulį – golfą žaidžia, kaip profesionalas

Didžiausi pasaulio tinklalapiai dalijasi vaizdo įrašu, kuriame užfiksuotas golfą žaidžiantis berniukas Rocco Figaretti iš Vylingo, Vakarų Virdžinijos (JAV) miestelio. Dažnai pensininkų arba politiku sportu vadinamo golfo tikslas yra specialia lazda smūgiuoti į specialaus kuoliuko padėtą kamuoliuką ir pataikyti į toli esančią duobutę.

Tik vienas iš 12 tūkstančių nepatyrusių golfo žaidėjų pataiko į duobutę iš pirmo karto.<br> lrytas.lt koliažas
Tik vienas iš 12 tūkstančių nepatyrusių golfo žaidėjų pataiko į duobutę iš pirmo karto.<br> lrytas.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 27, 2020, 10:42 AM

„Jis smūgiuoja dešine ranka, bet gali daryti tai ir kaire, nes jam puikiai pavyksta. Pastaruosius keletą metų buvo smagu stebėti, kaip jis pamilsta šį žaidimą, nes praleidžia daugybe laiko golfo laukuose smūgiuodamas kamuoliukus“, – teigia talentingojo berniuko tėtis Mario Figaretti.

Rocco nustebino savo tėtį ir dėdę, kai pastarąjį kartą apsilankęs golfo lauke smūgiuodamas nuo aukšto kalno  į duobutę papėdėje pataikė iš pirmo karto.

Remiantis JAV golfo žaidėjų statistika, teigiama, kad šansai, jog vidutinis golfo žaidėjas iš pirmo karto pataikys į duobutę yra vienas iš 12 tūkstančių. Profesionalių žaidėjų tarpe koeficientas yra vienas iš 3 tūkstančių.

Berniukas pirmą kartą golfo lazdą paėmė būdamas trejų. Dabar jo tėvas ir dėdė svarsto leisti Rocco žaisti profesionalų golfo turnyre.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.