Mokytis visą gyvenimą turi ne tik vaikai, bet ir jų tėvai

Daugiau nei keturias savaites portale lrytas.lt moksleivių ir darželinukų tėvai galėjo rasti gausybę įvairios informacijos susijusios su prasidėjusiais mokslo metais projekte „Rugsėjo 1-osios akademija“. Rubrikos „Tėvams“, įgyvendinusios šį projektą, žurnalistai pažada – jie ir toliau gilinsis bei dalinsis informacija šia tema.

„Rugsėjo 1-osios akademijoje“ tėvai galėjo perskaityti ir pamatyti daugybę naudingos informacijos apie vaikų ugdymą.<br>lrytas.lt koliažas
„Rugsėjo 1-osios akademijoje“ tėvai galėjo perskaityti ir pamatyti daugybę naudingos informacijos apie vaikų ugdymą.<br>lrytas.lt koliažas
Projekto vadovė Goda Prapuolenytė-Leonavičienė tikina, kad tęs pradėtus darbus šia tema.<br>T.Bauro nuotr.
Projekto vadovė Goda Prapuolenytė-Leonavičienė tikina, kad tęs pradėtus darbus šia tema.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2020-09-13 09:19

Sėkmingas startas

„Nesvarbu, kokio amžiaus vaikai, jei jie lanko į ugdymo įstaigą, rugsėjo pirmoji tampa visos šeimos iššūkiu ir, galima sakyti, lyg nauja metų pradžia. Vieniems daugiausiai klausimų kelia pasiruošimas mokyklai, todėl dalijomės nemokamais sąrašais, kuriuos tėvai gali atsispausdinti ir jais pasinaudoti planuodami vaiko ir šeimos tvarkaraštį ar net ugdydami įpročius, kasdien išgerti pakankamai vandens. Kitiems svarbiau yra psichologiniai momentai, kaip įveikti stresą, nerimą ar tinkamai planuoti vaiko ateitį. Pirmą kartą turbūt naujienų portale aptariami ir problemos, apie kurias norima nutylėti: rasizmas mokyklose, autizmo spektro sutrikimą turinčių vaikų integracija“, – teigia projekto vadovė ir rubrikos „Tėvams“ redaktorė Goda Prapuolenytė-Leonavičienė.

Kadangi visos šios temos aktualios visus mokslo metus, ji pažada, kad ir toliau tęs pradėtus darbus bei gilinsis į ugdymo temas.

Tęs ir toliau

Dar vienu smagia projekto dalimi tapo ir galvosūkis, kurį vaikai išsprendę su tėvų leidimu galėjo dalyvauti konkurse ir laimėti net 100 vienetų akvarelinio piešimo popieriaus sąsiuvinių iš „Smlt Art“.

Burtai lėmė, kad aukštos kokybės specialaus popieriaus visiems metams ir net pasidalinti su klase galės Estela Ž.. Sveikiname, su laimėtoja redakcijos atstovas susisieks asmeniškai!

Prie projekto prisidėjo ir mokslo metus pradėti stipriu imunitetu kviečia „Rugsėjo 1-osios Akademijos“ rėmėjai – „Lysi“ žuvų taukai, kurie gali vartojami, kaip gardžios vaisių skonio kramtomosios kapsulės arba natūralūs skysti, tik švelnesnio skonio menkių kepenų taukai, kurių sudėtyje yra tiek vitamino A ir D, kiek reikia vaikams. Kramtomieji „ Lysi Children‘s Omega -3+Vitaminas D3“ papildo mitybą Omega -3 riebalų rūgštimis bei vitaminu D3. Vitaminas D3 palaiko normalią kaulų būklę ir raumenų funkciją, bei normalią imuninės sistemos veiklą. DHR padeda palaikyti normalią smegenų funkciją ir išsaugoti normalų regėjimą.

Rubrikos atsiradimą palaikė ir „Floradix Kindervital ®“ – skanus skystas maisto papildas vaikams su kalciu ir vitaminu D. Sudėtyje esantys būtiniausi vitaminai dalyvauja daugelyje svarbių organizmo funkcijų. Vitaminai C, B6 ir B12 padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą. Šis produktas padeda užtikrinti kalcio, vitaminų A, D, E, C, B1, B2, niacino, B6 ir B12 pusiausvyrą. Kadangi šios mitybinės medžiagos jau ištirpusios, virškinimo sistemoje jos pasisavinamos greičiau nei išgėrus tabletę.

„Džiaugiuosi sėkmingu projektu, kurį, tikiu, kad kartosime kitais metais, nes, kaip sako edukacijos ekspertai, mokymasis turi trukti visą gyvenimą, todėl ne veltui ir pavadinome – „Rugsėjo 1-osios akademija“, nes čia žinias apie ugdymą gali gilinti tėvai“, – šypsosi Goda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.