Išbandykite Catherine Middleton triukus, kaip išvengti vaikų pykčio priepuolių

Ožiukus rodo ne tik paprasti, bet ir karališki vaikai. Norėdami padėti mažiesiems geriau suprasti savo emocijas Kembridžo hercogas Williamas ir kunigaikštienė Catherin Middleton turi keletą gudrybių, kaip to pasiekti.

Prie vaikų auklėjimo prisideda abu tėvai.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Prie vaikų auklėjimo prisideda abu tėvai.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Catherine Middleton vaikams įsisiautėjus viešumoje paliečia švelniai jiems ranka galvas.<br>Scanpix nuotr.
Catherine Middleton vaikams įsisiautėjus viešumoje paliečia švelniai jiems ranka galvas.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2020-10-15 08:40

Visame pasaulyje šeimų gyvenimai nuo kovo mėnesio sukasi labiau aplink namus – čia ilgiau leidžiame laiką kartu, o tai duoda ne tik teigiamų emocijų, bet ir papildomos trinties. Būnant karantine daugybė tėvų numojo ranka į rutiną ir drausmę, tačiau grįžus į mokyklas ir darželius rudenį, kilo daugybė iššūkių.

Nors karališkieji vaikai princas George'as, princesė Charlotte ir princas Louise'as mokomi viešumoje elgtis ypatingai gražiai, jiems kartais kyla pykčio priepuoliai, pripažįsta jų kilmingi tėvai, bet jie turi triukų, kaip juos nuraminti.

Kai jie netinkamai elgiasi, C.Middleton paliečia vaikams galvą, rašoma portale parents.com. Šis šilumą ir susijungimą simbolizuojantis gestas efektyviai nukreipia vaikus teisinga linkme ir ypatingai gerai veikia viešumoje – kai įsisiautėjusius vaikus stebi daugybė žmonių.

Dar vienas būdas, kurį naudoja karališkieji asmenys – švelniai atkreipiamas vaikų dėmesys į elgesį tyliai kalbantis su vaikais atsitūpus jų akių lygyje.

„Kate yra jautri ir šilta mama. Ji nesitiki, kad vaikai elgsis kaip maži suaugusieji ir žino, kad vaikai išgyvena visiškai natūralius etapus, pavyzdžiui, pyktį“, – leidiniui „The Sun“ paaiškino vaikų ugdymu besidominti daktarė Rebecca Chicot.

Dar vienas neatskleistas šaltinis patikino, kad sužinoję apie netikusį savo vaikų elgesį mokykloje ar kur nors kitur Williamas ir Kate vaikus sodinasi ant „pokalbių sofos“. Ramiai, be jokio šaukimo yra išsiaiškinamos tokio elgesio priežastys ir pasekmės.

„Tyrimai parodė, kad vaikai, jaučiantys ryšį su savo tėvais, yra kur kas labiau linkę laikytis jų nurodymų“, – sako Bonnie Compton, vaikų ir paauglių terapeutė, auklėjimo trenerė.

Parengta pagal „Parents“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.