Šeima virtuvėje vaikams įrengė neįtikėtiną pramogą: ji sužavėjo ir suaugusius

Denveryje (JAV) gyvenanti šeima planuodama ir įrenginėdama savo naujus namus nusprendė įsiklausyti į vaikų norus ir išgirdo jų nerealias svajones, tokias, kaip virtuvėje įrengti nusileidimo čiuožynę.

Mama, pasidalijusi savo virtuve, tapo „TikTok“ žvaigžde.<br>lrytas.lt koliažas
Mama, pasidalijusi savo virtuve, tapo „TikTok“ žvaigžde.<br>lrytas.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-04-15 09:35

Salena Van Cleave netikėtai tapo „TikTok“ žvaigžde, kai kovo viduryje pasidalijo vaizdo įrašu apie namuose įrengtą žaidimų aikštelėse mėgstamą elementą – čiuožynę. Video peržiūrėjo beveik 6 milijonai žmonių.

Čiuožynė įrengta virtuvėje – ji diskretiškai paslėpta spintelėje ir tik žinantis gali atidaryti specialias duris pro kurias patenkama į tikrą nusileidimo tunelį. Šis veda į šeimos rūsį.

Komentatoriai negaili pagyrų: „Pastebėsite, kaip jūsų suaugę svečiai taps vaikais, kai tai pamatys“. Kitas priduria „Galiu įsivaizduoti, kaip ten paslepiu vaikų žaislus prieš ateinant svečiams“.

Portalui today.com Van Cleve šeima pasakojo, kad tai įrengė dėl pramogos, ne dėl patogumo.

Naujus namus šeima, auginanti 16-metę Luci, 11-kos Padme ir aštuonerių Inara, pradėjo statyti prieš metus.

„Mes tiesiog ieškome idėjų „Pinterest“ ir dėjome į bendrą albumą, o dukros buvo prisegusios keletą idėjų, kaip čiuožynės įrengtos namuose“, – prisimena tėvai.

Jie prisipažino, kad šis vaikų nors kainavo visai nemažai, t.y. apie 10 tūkst. JAV dolerių (apie 9270 eurus), nes visam tam įrengti prireikė statybininkų komandos.

Be čiuožyklos virtuvėje Van Cleaves namuose bus įrengta ir kitų unikalių vietų, kaip paslėptas sandėliukas, duryse įrengta knygų lentyna ir kino teatras šeimai.

„Kai pradėjome statyti šį namą, labai norėjome, kad visi vaikai dalyvautų jį statant, nes tai yra bus mūsų namai visam laikui. Tikimės, kad vieną dieną mūsų anūkai galės pasinaudoti šia čiuožykla“, – sako S. Van Cleave.

Parengta pagal „Today“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.