Barbės animatorės dukros gimtadieniui ieškojusi mama netyčia užsakė striptizo šokėją

Nors po filmo apie Barbę sėkmės, šių populiarių lėlių tema persikėlė ir į drabužius, dekoracijas ar net teminius gimtadienio vakarėlius, reikia prisiminti, jog Barbės buvo populiarios jau ne vieną dešimtį metų.

Dabar jau pilnametė Julia socialiniame tinkle „TikTok“ prisipažino, jog jos tėvai netyčia užsakė striptizo šokėją Barbę vietoje animatorės Barbės jos gimtadienio vakarėliui.<br> „Warner Bros“ nuotr.
Dabar jau pilnametė Julia socialiniame tinkle „TikTok“ prisipažino, jog jos tėvai netyčia užsakė striptizo šokėją Barbę vietoje animatorės Barbės jos gimtadienio vakarėliui.<br> „Warner Bros“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-08-12 18:47

Dabar jau pilnametė Julia socialiniame tinkle „TikTok“ prisipažino, jog jos tėvai netyčia užsakė striptizo šokėją Barbę vietoje animatorės Barbės jos gimtadienio vakarėliui. Mergina prisiminė įvykį, kai jos tėvai organizavo jai barbišką gimtadienį. Ieškodama, kas galėtų suvaidinti šią lėlę, mama kontaktus rado telefonų knygoje ir telefonu susitarė, kad Barbė sutartą dieną ir valandą ateis į namus.

„Ji žaidė su mumis kartu“, – prisimena moteris ir pridūrė, kad Barbe apsimetusi moteris buvo supratinga ir nenusirengė.

„Sekiojau paskui ją ir buvau sužavėta, o visi gimtadienyje buvę tėvai kažkodėl smagiai juokėsi“, – šypsosi mergina.

Komentatoriai suskubo pridurti, kad tikriausiai ir pati Barbė buvo sužavėta tokios neįprastos patirties.

Julios video pasakojimą „TikTok“ tinkle peržiūrėjo 1,5 milijono žiūrovų, kurių daugelis prašė surasti nuotrauką iš to gimtadienio. Tad mergina pasidalijo dar vienu video, kuriame prašo mamos paieškoti nuotraukos ir ši jaudinasi, kad neranda. Julia sako, kad tai dar ne istorijos pabaiga. Ją sekti galite jos paskyroje „joolia_go0lia“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.