Nepriekaištinga kokybė už mažą kainą: „Lidl“ pristato naujas „Lupilu Premium“ sauskelnes

„Lidl“ pristato daugelio tėvų lauktą naujieną – aukštos kokybės „Lupilu Premium“ sauskelnes. Jos – itin mėgstamos Lenkijoje, kur netgi tapo vienu pagrindiniu pasirinkimu ieškantiems nebrangių ir kokybiškų sauskelnių.

„Lidl“ pristato daugelio tėvų lauktą naujieną – aukštos kokybės „Lupilu Premium“ sauskelnes.
„Lidl“ pristato daugelio tėvų lauktą naujieną – aukštos kokybės „Lupilu Premium“ sauskelnes.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 25, 2023, 5:00 PM

Kaip teigia „Lidl Lietuva“ atstovas Martynas Čyvas, pirkėjai vertina prekybos tinklo siūlomą puikų kainos ir kokybės santykį. Taip pat nuolat stengiamasi plėsti vaikams ir jų tėvams skirtų prekių asortimentą.

„Nusprendėme papildyti mūsų prekybos tinklo prekių asortimentą ypač aukštos kokybės sauskelnėmis ir sauskelnėmis-kelnaitėmis, kurios tapo vienomis populiariausių Lenkijoje. Tokios sėkmės tikimės ir Lietuvoje – žinome, kaip mūsų pirkėjams rūpi aukštas kainos ir kokybės santykis, o „Lupilu Premium“ sauskelnės tai puikiai atliepia“, – sako „Lidl Lietuva“ atstovas Martynas Čyvas.

„Lupilu Premium“ puikiai tiks taupančioms šeimoms, kadangi sauskelnės pasižymi itin mažomis kainomis, tačiau yra itin aukštos kokybės. Sauskelnės naujagimiams kainuos vos 0,17 Eur už vnt., o sauskelnės „Lupilu Premium mini“ skirtos mažyliams, sveriantiems 3–6 kg kainuos 0,29 Eur už vnt., o „Midi“ ir „Maxi“ sauskelnes galėsite įsigyti vos už 0,18 Eur už vnt.

Į visas „Lidl“ parduotuves atkeliaujančios naujųjų „Lupilu Premium“ sauskelnių kokybė pasižymi tuo, jog jos yra dar švelnesnės ir minkštesnės nei įprastos „Lupilu“ sauskelnės. Sauskelnės išsiskiria ir tuo, kad yra hipoalerginės bei saugios ir draugiškos mažylių odelei. Jose nėra latekso, kūdikius erzinančių kvapų, alergenų, taip pat chloro, kuris neretai naudojamas tekstilės pramonėje.

„Lupilu Premium“ sauskelnės – ne tik aukštos kokybės, bet ir inovatyvios, pasižymi naujausiomis technologijomis: jos net 12 valandų išlaiko vidinį sausumo pojūtį. Taip pat du kartus greičiau sugeria drėgmę, palyginti su įprastomis „Lupilu“ sauskelnėmis. Patobulintos, naujosios „Lupilu Premium“ sauskelnės yra ypač pralaidžios orui, nes gaminamos su specialia oro kanalų technologija, kuri padeda kūdikio odelei laisvai kvėpuoti ir užtikrina aukščiausią komfortą.

„Lidl“ taip pat pristato dar vieną naujieną – aukštos kokybės „Lupilu Premium“ sauskelnes-kelnaites. „Lupilu Premium“ sauskelnės-kelnaitės ypač vertinamos dėl savo prigludimo prie kūno bei užtikrina, kad mažylis galėtų judėti nevaržomai. Jos patogios ne tik kūdikiui, bet ir tėveliams, kadangi yra patogiai užmaunamos ir nuimamos.

Aukštos kokybės, naujausiomis technologijomis išsiskiriančias „Lupilu Premium“ sauskelnes ir sauskelnes-kelnaites nuo šios dienos galite įsigyti „Lidl“ parduotuvėse, kurios įsikūrusios 26-iuose šalies miestų: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse ir Nemenčinėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.