Karantino aktualijų išvarginti žmonės alpsta dėl trimetės su avimi

Barley Brook Sellar tik treji, bet ji puikiai susitvarko su tokiais gyvūnais, kaip avys ir sulaukia tūkstančių nepažįstamų žmonių pagyrų.

 Trimetė drąsiai vedžiojanti didžiulę avį pavergė miliojonų širdis.<br>lrytas.lt koliažas
 Trimetė drąsiai vedžiojanti didžiulę avį pavergė miliojonų širdis.<br>lrytas.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 4, 2020, 5:02 PM

Socialiniame tinkle „Twitter“ išpopuliarėjo vaizdo įrašas, kuriame itin miela, garbanota mergaitė Barley pasakoja apie savo avį, ją vedžioja, o ši uoliai klauso mažylės. Trimetė gyvena fermoje Jungtinėje Karalystėje Norfolke ir šį įrašą pateikė internetinei žemės ūkio parodai. Būtent joje vykstančio konkurso teisėjas ir pasidalino įrašu internete, pakomentavęs, jog nėra nieko mielesnio nei jaunesni nei 8 klasėje besimokantys gyvūnų vedliai.

Daugiau nei milijono peržiūrų sulaukusiame klipe Barley už pavadėlio laiko suaugusią avį, o jos mama Caitlin Jenkins jai uždavinėja klausimus. Mergaitė prisistato pati ir papasakoja apie savo mylimą avį Ethel. Paklausus, kokios rūšies yra jos avis – ji atšauna „balta“ ir iškart pasitaiso „Border Leicester“.

Tuomet mama jos paprašo šiek tiek pasivaikščioti ir Barley nueina į priekį bei grįžta atgal su klusniai šalia risnojančią avimi. Pabaigoje mažylė griežtai liepia Ethel sustoti.

Gerbėjai negaili liaupsių:„Tai yra geriausias dalykas, kurį mačiau per dienas“, „Avies veidas neįkainojamas“.

Šeimos ūkyje auga apie 200 avių, naujienų portalui „Today“ papasakojo mergaitės mama. Barley ir Ethel yra nuolatinės varžybų dalyvės – mergaitė pirmąjį avių pulkelį gavo sulaukusi vienerių.

„Ethel yra vyriausia avių kaimenėje, ji yra labai maloni ir puikiai sutaria su Barley“, – pridūrė Caitlin. Dukra labiausiai mėgsta būti su mumis lauke ir ūkininkauti, nesvarbu, šviečia saulė ar lija lietus.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.