Pasaka vaikams: Vytautas Rumšas vyresnysis skaito Žano de Lafonteno pasakėčias

Aktorius Vytautas Rumšas vyresnysis jungiasi prie „Gelbėkit vaikus“ akcijos „Gelbėk su pasaka“ ir dovanoja savo skaitomas Žano de Lafonteno pasakėčias.

 Organizacija „Gelbėkit vaikus“ kviečia visus Lietuvos tėvus ir vaikus drauge jungtis prie akcijos „Gelbėk su pasaka“.<br>  „Youtube“ nuotr.
 Organizacija „Gelbėkit vaikus“ kviečia visus Lietuvos tėvus ir vaikus drauge jungtis prie akcijos „Gelbėk su pasaka“.<br>  „Youtube“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-05-14 11:03

Organizacija „Gelbėkit vaikus“ kviečia visus Lietuvos tėvus ir vaikus drauge jungtis prie akcijos „Gelbėk su pasaka“ ir padėti sunkumų patiriantiems vaikams ir šeimoms, padėti užtikrinti joms reikalingą emocinę paramą ir materialinę pagalbą.

Dalinkitės savo skaitomos pasakos vaizdo ir/ar garso įrašu socialiniuose tinkluose pažymėję grotažyme #GelbėkSuPasaka ir taip paskatinkite savo draugus prisidėti prie organizacijos „Gelbėkit vaikus“ darbų. Taip pat galite paaukoti skurstantiems vaikams telefonu 1409 (auka 5 Eur) arba skirti norimą paramos sumą https://www.gelbekitvaikus.lt/paaukok

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.