Mandagiausias berniukas pasaulyje: jo manieros įkvepia milijonus suaugusių

Daugiau nei 13 milijonų peržiūrų sulaukė Grey’aus ir jo mamos Linda Meeker į socialinį tinklą „Tik Tok“ įkeltas filmukas, kuriame dvejų metų berniukas rodo savo mandagumo įgūdžius. Kiekvieną kartą iš mamos rankų paimdamas lėkštę su maistu jis visada padėkoje „Ačiū, mama“.

 Grey'aus mielumas paperka milijonus.<br> lrytas.lt koliažas
 Grey'aus mielumas paperka milijonus.<br> lrytas.lt koliažas
 Pirkdami drabužius su užrašu „Thank you, mama“ paremsite labdaros organizaciją.<br> Greyandmom.com nuotr.
 Pirkdami drabužius su užrašu „Thank you, mama“ paremsite labdaros organizaciją.<br> Greyandmom.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 25, 2020, 8:15 AM, atnaujinta Jun 25, 2020, 8:21 AM

Žinoma, stebint jo mamos kulinarinius sugebėjimus negalėtų būti kitaip – kiekvienas patiekalas atrodo nepriekaištingai lyg restorane. Pavyzdžiui, blynai, kurie išdėstyti taip, jog atrodo lyg zuikis, daug šviežių vaisių ir daržovių patiekta su gardžiai atrodančiais padažais.

Berniukas šiek tiek nustebo gavęs didžiulį padėklą su didkepsniais, bet nepamiršo iškart padėkoti. Jo mama komentaruose pabrėžė, kad tai tikrai ne dvimečio porcija. „Kepsniai nėra jo, o mėsos asorti ant lentelės irgi ne tik jam. Mes esame azijiečiai, todėl dalijamės viskuo“, – pabrėžė Linda.

Komentatoriai negaili liaupsių, jog tai pats mandagiausias jų matytas mažylis ir net pavydi, jog Grey’jus valgo geriau ir sveikiau už juos.

Jau pasirodė ir kasdieninių drabužių linija ant kurių užrašyta „Thank you, mama“. Tiesa, vietoje „u“ – nupiešta šypsenėlė. Teigiama, kad visi surinkti pinigai bus paaukoti organizacijai „Equal Justice Initiative“, kuri teikia teisinę pagalbą kaliniams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.