Dėl koronaviruso antrą kartą atidedama LVF paramos akcija „Būk mano draugu“

Rudenį pirmą kartą turėjusi vykti Lietuvos vaikų fondo (LVF) paramos akcija „Būk mano draugu“ antrą kartą atidedama neribotam laikui dėl šalyje vyraujančio viruso COVID-19.

 Pranešimo nuotr.
 Pranešimo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 5, 2020, 4:44 PM

„Labai apgailestaujame, kad renginį turime atidėti antrą kartą. Šiuo metu mūsų visų prioritetas yra užtikrinti saugumą. Mes, kaip ir visas pasaulis, su tokia problema susiduriame pirmą kartą, todėl bandyti nuspėti, kaip viskas klostysis, kokiu greičiu virusas trauksis ar grįš, neįmanoma. Toliau skatiname rūpintis vieniems kitų gerove ir viską daryti atsakingai“, – sako projekto „Būk mano draugu“ prodiuseris Artūras Povilaitis.

Per tiesioginę renginio transliaciją „Lietuvos ryto televizijoje“ žymūs šalies atlikėjai turėjo pasirodyti su talentingais Lietuvos vaikais ir taip bandyti atkreipti dėmesį į ne tik finansinės paramos, bet ir žmogiškos šilumos, bendravimo, supratimo stokojančius, sudėtingomis sąlygomis augančius vaikus.

„Visi labai tikimės ir dedame visas pastangas, kad šis Lietuvos vaikams toks reikalingas renginys įvyktų kuo greičiau. Vaikams mūsų palaikymas ir parama pandemijos akivaizdoje dar reikalingesni, tad kviečiame ir toliau nelikti abejingiems šį mums visiems sunkų laikotarpį“, – skatina Lietuvos vaikų fondo vadovė Romualda Navikaitė.

Nuo pavasario per „Lietuvos ryto televiziją“ žiūrovai buvo raginami aukoti trumpuoju telefonu 1407. Per šį laikotarpį surinkta 5 385 Eur. Fondo vadovė užtikrina, kad surinkti pinigai bus panaudoti organizuojant paramos akciją „Būk mano draugu“, kai atsiras galimybė vaikams ir atlikėjams susiburti vienoje scenoje ir suteikti žiūrovams galimybę prisidėti prie Lietuvos vaikų edukacijos ir skatinimo siekti aukštumų savo gyvenimuose.

Lietuvos vaikų fondas – jau trisdešimt metų gyvuojanti ir aktyviai veikianti organizacija. Kartu su didžiuliu būriu bendraminčių ir partnerių fondas dirba su socialinę atskirtį išgyvenančiais vaikais ir šeimomis: teikia socialines paslaugas, inicijuoja naujų, moksliniais tyrimais paremtų įgalinimo metodikų ir metodų atsiradimą bei įtvirtinimą Lietuvoje, taip kurdami saugesnę mūsų visų ateitį.

Nors paramos akcijos renginys „Būk mano draugu“ yra atidedamas, norintieji gali prisidėti ir toliau.

Aukoti galima trumpuoju numeriu 1407 (3 Eur), pervesti lėšas į AB SEB banko sąskaitą LT28 7044 0600 0554 0234 arba apsilankius svetainėje https://www.lietuvosvaikufondas.eu.

Paramos akcijos „Būk mano draugu“ informaciniai partneriai dienraštis „Lietuvos rytas“ ir portalas lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.