Kalėdinės fotosesijos idėja: gigantiškame puodelyje mirkstantys kūdikiai sužavėjo milijonus

Kūdikių fotografė Ashley Mae iš JAV išpopuliarėjo akimirksniu pasiūliusi netikėtą kalėdinės fotosesijos mažyliams idėją. Ji, savo kalėdine tematika papuoštoje studijoje, pastatė milžinišką puodelį, kurį pripildo šilto, į kakavą panašus, skysčio, įmeta milžiniškų zefyriukų ir pasodina į ją mažylius! Vaikai mirksta skanioje kakavoje, kramsnoja saldėsius, o fotografė tuo metu juos įmažina.

Fotosesija yra skirta kūdikiams, kurie jau gali sėdėti patys iki 18 mėnesių amžiaus.<br>„Ashley Mae Photography LLC“ nuotr.
Fotosesija yra skirta kūdikiams, kurie jau gali sėdėti patys iki 18 mėnesių amžiaus.<br>„Ashley Mae Photography LLC“ nuotr.
 Puodelis pagamintas iš milžiniško vazono augalams.<br> „Ashley Mae Photography LLC“ nuotr.
 Puodelis pagamintas iš milžiniško vazono augalams.<br> „Ashley Mae Photography LLC“ nuotr.
 Fotosesija kainuoja 200 JAV dolerių.<br> „Ashley Mae Photography LLC“ nuotr.
 Fotosesija kainuoja 200 JAV dolerių.<br> „Ashley Mae Photography LLC“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 29, 2020, 7:23 AM

„Esu priblokšta, kaip žmonėms patiko mano idėja. Gavau daugiau nei 700 žinučių ir laukiančių šios fotosesijos sąrašas toks ilgas, kad net pamečiau skaičių. Man rašė net iš Paryžiaus, o norintys nusifotografuoti pasiryžta 14 valandų kelionei, kad patektų pas mane“, – savo feisbuko paskyroje rašo fotografė, gyvenanti Šelbivilyje, Indianos valstijoje, JAV.

Daugybė žmonių jos klausia iš kur ji gavo tokį didžiulį puodelį. Ashley atvira – jį pasigaminto iš didžiulio vazono augalams. Tiesa, kol įgyvendinant sumanymą teko nupirkti net tris vazonus, kol rado geriausiai tinkantį. Puodelio rankenėlė priklijuota iš milžiniško skaičiaus du, o kalėdinis fonas yra tiesiog atspausdintas ant audinio ir pakabintas ant atramų.

Skystis, kuris atrodo, kaip kakava, iš tiesų nėra šis gėrimas, bet jis yra geriamas – jį sudaro pieno milteliai, vanduo ir maistinis dažiklis. Milžiniški šiaudeliai puodelyje – tai raudona juosta apvynioti PVC vamzdžiai.

„Fotografai, nustokite naudoti mano nuotraukas, kaip savo“, – pabaigoje prirašė A.Mae.

Fotosesija yra skirta kūdikiams, kurie jau gali sėdėti patys iki 18 mėnesių amžiaus.

Fotosesijos kaina – 200 JAV dolerių (apie 170 Eur) ir vienam vaikui skiriama 15 minučių. Kiekvieną kartą puodelis ir visas rekvizitas yra dezinfekuojami.

Trumpame video užfiksuotos fotosesijos akimirkos sulaukė 18 milijonų peržiūrų ir beveik 80 tūkstančių komentarų. Tiesa, kai kurie tėvai juokavo, jog tikisi, kad vaikai mūvi tikrai kokybiškas nepralaidžias vandeniui sauskelnes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.