Žmonės į mokyklą ruošia ne tik savo vaikus: projektas „Vaikų svajonės“ kviečia prisidėti

Rugpjūčio 2-ą dieną startavęs „Vaikų svajonių“ organizuojamas Mokyklinių dovanų projektas sulaukė virš 6495 vaikų svajonių. Svajonės įvairiausios – nuo penalo iki kuprinės, sportinės aprangos ar rašomojo stalo.

Per pirmas keturias projekto „Vaikų svajonės“ dienas buvo išpildyta 1201 svajonė!<br>Pranešimo spaudai nuotr.
Per pirmas keturias projekto „Vaikų svajonės“ dienas buvo išpildyta 1201 svajonė!<br>Pranešimo spaudai nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 18, 2021, 12:26 PM

Sąraše buvo galima rasti ne tik daiktinių svajonių, organizatoriai skatino vaikus svajoti apie būrelius, taip suteikdami galimybę vaikams ugdyti asmeninį talentą arba išbandyti ir atrasti naujas sritis. Šios svajonės buvo pasirinktos pirmiausiai ir, nors buvo kviečiama apmokėti už vieną arba tris būrelio mėnesius, svajonių pildytojai apmokėdavo būrelį už visus mokslo metus.

Projekto organizatorius maloniai stebina ir gausus svajonių pildymas. Per pirmas keturias dienas buvo išpildyta 1201 svajonė!

„Pakeitę „Vaikų svajonių“ projekto profilį, pradėję svajones pildyti ne tik Kalėdiniu periodu, bet ir kitais mėnesiais, pradžioje nuogastavome kaip bus,- ar žmonės atkreips dėmesį į vykstančius projektus, ar įsitrauks į svajonių pildymą. Dabar galime drąsiai pasakyti, kad Lietuvos žmonės geri ir atjautūs yra ne tik Kalėdiniu periodu ir tas be galo džiugina. Ačiū kiekvienam prisidėjusiam prie „Vaikų svajonių“ vykdomų projektų ir pildančiam vaikų svajones. Jūsų palaikymas mums labai svarbus, o sprendimas vykdyti ne vieną, o penkis projektus per metus buvo teisingas“, –  sako „Vaikų svajonių“ projektų vadovė Rasa Statulevičienė.

Mokyklinių dovanų projekto pagrindinis rėmėjas „Officeday“ ne tik pasiūlė suteikti svajonių pildytojams 30% nuolaidą nenukainotoms mokyklinėms prekėms, bet ir patys savo parduotuvėse suorganizavo socialinį projektą. Visi „Officeday“ klientai, apsipirkdami Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Utenos, Alytaus bei Tauragės parduotuvėse gali prisidėti prie svajonių išpildymo pirkdami projekto karuliais pažymėtas prekes ir palikdami jas specialiose, parduotuvių viduje esančiose vietose. „Officeday“ darbuotojai patys svajones supakuos ir išsiųs, pridėdami dovanėlę nuo savęs.

Projekto organizatorius labai džiugina įmonių įsitraukimas. Yra įmonės, kurios dalyvauja jau ne viename projekte, apsiima išpildyti viso miestelio sunkiai gyvenančių vaikų svajones.

„Pasibaigus karantinui, daug įmonių pajuto, kad pasikeitė bendravimas tarp darbuotojų, vėl reikia atnaujinti santykius su kolegomis, todėl mes pasiūlėme socialinį komandos formavimo renginį – kartu su kolegomis išpildyti vaikų svajones. Darbuotojai išsirenka svajones, nuperka dovanas ir kartu su kolegomis jas pristato vaikams. Kas nors kartą darėte gerą darbą, kažkam padėjote, puikiai žinote, koks geras jausmas apima. O kai geras darbas daromas keliese, kolektyviai, išgyvenama nenusakoma euforija ir šitas jausmas išlieka labai ilgai. Iš tokioje akcijoje sudalyvavusių darbuotojų atsiliepimų suprantu, kad tai geriausias pasiūlytas kolektyvo suklijavimo būdas“, – įspūdžiais dalijasi Rasa.

Kviečiame visus dalyvauti projekte, pildyti svajones ir dovanoti džiaugsmo bei žinių kupinus artėjančius naujus mokslo metus! Visas svajones rasite www.vaikusvajones.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.