Tėtis su dukra atkartodami žinomas dainas sulaukė milžiniško populiarumo: dėmesį atkreipė net Eltonas Johnas

Pasirodo, nereikia mokėti dainuoti, kad taptum žinomu atlikėju. Septinmetė Zara ir jos tėvas Benas Tate'as išgarsėjo vaidindami, kad dainuoja žinomas dainas ir socialiniame tinkle „TikTok“ pritraukė milijonus gerbėjų.

Tėtis ir dukra dainoms sukuria ir specialias choreografijas.<br>lrytas.lt koliažas
Tėtis ir dukra dainoms sukuria ir specialias choreografijas.<br>lrytas.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 3, 2022, 8:25 AM, atnaujinta Sep 3, 2022, 8:26 AM

Sidnėjuje gyvenantys tėtis Benas su dukra Zara savo paskyroje „Benandzara“ šiuo metu turi per tris milijonus sekėjų, o jų vaizdo įrašai peržiūrimi ir po dešimt milijonų kartų, rašo portalas insider.com.

Jie taip pat valdo per 300 tūkstančių gerbėjų auditoriją „Instagram“ tinkle, pasirodė keliose televizijos laidose ir savo gerbėjas siūlo suasmenintus vaizdo įrašus už 35 Australijos dolerius per programėlę „Cameo“. Už viso to slypi ir paprastas šeimos gyvenimas, kuriame Benas su žmona Lisa mokosi orientuotis socialinių tinklų versle bei bando apsaugoti savo dukrą nuo žvaigždės spąstų.

Viskas prasidėjo, kai tėtis su dukra nusprendė pradžiuginti šeimos narius ir draugus nuotaikingu video įrašu. B. Tate'as prieš kamerą moka elgtis – būdamas vos devynerių jis filmavosi reklamose, tad dukra gimė su šou verslo genu.

„Nuo tada, kai ji išmoko vaikščioti ji nuolat klausydavosi dainų ir šokdavo pagal jas – visai, kaip aš vaikystėje“, – pasakoja tėtis.

Per karantiną, kai kiti tvarkė stalčius ir atrado duonos kepimo džiaugsmus, Benas sukūrė „TikTok“ paskyrą, kurioje privačiai dalijosi įrašais, kuriuose jis su dukra vaidina, jog dainuoja populiarias dainas. Vieną vakarą jis su žmona nusprendė vieną šių įrašų paviešinti – Benas su penkiamete Zara šoko ir sinchronizuotai judino lūpas pagal „Backstreet Boys“ dainą „I Want it That Way“. Per pirmąsias 24 valandas tėtis su dukra sulaukė beveik 100 000 peržiūrų ir skaičiai vis kilo.

„Supratau, kodėl žmonėms jis patiko, bet tuo pačiu metu peržiūrų skaičius šokiravo. Ir iš pradžių tai buvo šiek tiek baisu“, – sakė B.Tate'as.

Atsakingi tėvai ilgai svarstė ar rodyti Zarą viešumoje, bet galiausiai įvertino, kad ji mėgaujuosi tuo ką daro ir gal taip atras savo kelią. Benas mano, kad įgimtas Zaros talentas ir autentiškumas yra jų sėkmės priežastis.

Pirmieji jų įkelti vaizdo įrašai buvo paprasti – tėtis su dukra guli lovoje ir „atlieka“ 1990-tais populiarių grupių, kaip „Waterfalls“ ar „Spice Girls“ dainas. Vėliau atsirado ir režisūriniai sprendimai su choreografiniais šokiais, kostiumais ir remiamu turiniu.

„Dabar žiūriu į apšvietimą, spalvas, o Zara gali pasakyti, ar ji yra šešėlyje, ir žino, kaip rasti šviesą, užpildyti kadrą, kad būtų linksmiau“, – džiaugiasi pažanga tėvas.

Tai jis pasiūlo idėjas, o dukra sprendžia – priimti ar ne, bet jei Benas yra vadybininkas, tikroji video žvaigždė neabejotinai yra didžiulių akių ir puikių aktorinių įgūdžių mažylė.

Tiesa, tai ne tik vaidyba – Benas ir Zara nuoširdžiai mėgaujasi tuo ką daro ir jiems tai smagu.

Nepaisant to, kad ji yra „TikTo“ žvaigždė, Zaros tėvai nori apsaugoti ją nuo šlovės spąstų. Mergaitė ne tik nemato komentarų apie save, bet net ir neturi savo telefono – tėtis leidžia peržiūrėti video, bet stengiasi apsaugoti dukrą.

„Jei kada nors tai taptų neigiama – mes iškart pasitrauktume, o jei Zara rytoj pasakys, kad nebenori to daryti – daugiau nefilmuosiu. Tai paprasta“, – gūžteli pečiais tėtis.

Jų įrašais persidalijo net Eltonas Johnas, komentarų negailėjo Bon Jovi ar Calumas Scottas.

Visi pinigai, kuriuos gauna už integruotą reklamą keliauja į Zaros taupomąją sąskaitą.

B. Tate'as pridūrė, kad jų kuriami vaizdo įrašai taip pat yra „labai švarūs“ ir pritaikyti vaikams: „Šiais keistais ir dažnai tamsiais laikais, stengiamės sukurti paskyrą, į kurią patekęs nesulaikytum šypsenos.“

Parengta pagal „Insider“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.